Ozvaničeno, Voždovac doveo Zvezdinog igrača!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 17.01.2020.
15:02
Izvor: Sportske.net

Sada je sve ozvaničeno, mladić je potpisao ugovor.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC

Povezane vesti

Fudbaler koji je do skoro bio član Crvene zvezde na pozajmici u Voždovcu, Edin Ajdinović, novo je pojačanje kluba iz Zaplanjske ulčice.

Voždovac je tako nakon Dragana Stoisavljevića (2003. godište), Pavla Radulovića (2001) i Stefana Pirgića (2003) potpisao ugovor sa još jednim članom rođenom u ovom milenijumu.

Ajdinović je rođen 2001. godine, ponikao je u Crvenoj zvezdi sa kojom je imao i profesionalni ugovor, a nakon pozajmice u Voždovac odlučeno je da se njegov ugovor definitivno preseli u Zaplanjsku.

"Jako sam srećan što smo uspeli da u svoje redove dovedemo jednog od najtalentovanijih fudbalera iz generacije 2001. Edin je jedan od najboljih izdanaka omladinske škole Crvene Zvezde i drago mi je što je odlučio da svoju karijeru nastavi u Voždovcu.  On je izuzetna ličnost, po svim merilima, momak iz sjajne porodice i savršeno se uklapa u koncept našeg kluba, kako igrački, tako i ljudski. Sjajno igra na pozicijama šestice i osmice, mogu slobodno da kažem da je igrač koji će budućnost Voždovca i srpskog fudbala.

Drago mi je što smo uspeli da se dogovorimo sa Crvenom Zvezdom po pitanju ovog transfera i Edin je već na raspolaganju Šefu Kokoviću, a u nedelju putuje i sa prvim timom u Antaliju na pripreme", rekao je sportski direktor Jovan Damjanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke