Ožegović: "Želja za pobedom jača od nervoze i tenzije"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 30.07.2018.
09:01
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Junak prvog prvenstvenog trijumfa crno-belih u novoj sezoni kazao je da je želja za pobedom bila jača od nervoze i tenzije koje su se osećale na terenu.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Vicešampion Srbije "probio je led" u Super ligi trijumfom nad ekipom Dinama iz Vranja ostvarenoj na stadionu u Surdulici.

Za razliku od gostovanja Radniku, crno-beli su juče stvorili veliki broj prilika ali su se dugo mučili sa realizacijom.

"Znali smo da će biti teška utakmica kao i da će Dinamo igrati sa mnogo igrača pozadi, što se i pokazalo. Stvorili smo mnogo šansi što me raduje i na kraju zaista zasluženo pobedili", rekao je Ognjen Ožegović za klupski sajt.

Upravo je Ožegović postigao pobedonosni gol za Partizan u samoj završnici meča.

"Igralo je dosta igrača koji su prošle sezone nosili Partizan i stoga mi je posebno draga pobeda zbog celog tima. Gol mi mnogo znači, ali pre svega što smo bili ofanzivni uz mnogo šansi. Popraviće se i realizacija iz utakmice u utakmicu", dodaje napadač Partizana.

Posao je utoliko bio teži jer je pre sedam dana doživeljen poraz na istom stadionu, a ekipa se u četvrtak propisno namučila u duelu sa Trakaijem.

"Osećala se nervoza i tenzija, ali smo nastavili da stvaramo šanse, bili uporni, verovali da možemo i na kraju se isplatilo. Videla se jasna želja za pobedom", ističe Ožegović.

Već u četvrtak ekipu Miroslava Đukića očekuje revanš sa Trakaijem u Litvaniji.

"Okrećemo se njoj sa željom da izborimo treće kolo kvalifikacija za LE i stoga nam ova pobeda znači pred revanš. Ujedno je posvećujemo navijačima koji su došli u Surdulicu u velikom broju", zaključio je Ožegović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FamilyHangingOut \'11
Monday, 30.07.2018
09:07

Ofsajd je bio, i Suma i on su bili u ofsajdu kad je celavi Miletic centrirao.

avatar
trifun
Tuesday, 31.07.2018
15:27

Ajde?Ti to ozbiljno?