Ožegović: "Spreman sam da odmenim Mrdakovića"

Autor: Beta Beta
sreda 22.07.2015.
13:55
Izvor: Beta

Novopečeni član novosadske Vojvodine Ognjen Ožegović poručio je da je spreman da odmeni povređenog Miljana Mrdakovića u duelu sa Spartakskom koji je na programu u četvrtak.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Fudbaler Vojvodine Ognjen Ožegović rekao je danas da je spreman da zameni povređenog Miljana Mrdakovića u postavi novosadskog kluba i da će pokazati da zaslužuje mesto u timu.

"Spreman sam, naravno, i očekujem da ću igrati protiv Spartaksa. Na meni je da pokažem da zaslužujem da igram", rekao je Ožegović novinarima.

Ožegović će u četvrtak protiv Spartaksa u Letoniji imati priliku da debituje za novosadski klub, pošto je prvi napadač Vojvodine Miljan Mrdaković povredio petu, zbog čega će biti više od mesec dana van terena.

Ovaj 21-godišnjak je prošlu polusezonu proveo u čačanskom Borcu, a u novosadskoj ekipi je tek nedelju dana.

"Relativno sam se uklopio u ekipu, tu sam tek šest-sedam dana, ali polako ulazim u tim. Dobio sam zahteve od šefa stručnog štaba i nadam se da ću na terenu ispuniti zadato", kazao je Ožegović.

On je istakao da mu odgovara način igre Vojvodine i da se nada uspešnoj sezoni u novom klubu.

Vojvodina će sutra gostovati Spartaksu, ali su fudbaleri novosadske ekipe pobedom od 3:0 u prvom susretu praktično obezbedili plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Velika je prednost, ali treba ući maksimalno u utakmicu. Oni će u prvih 10-15 minuta pokušati na frku da daju gol i tako da stignu zaostatak, ali mislim da smo mnogo kvalitetniji i da ćemo to pokazati. Gol bi nam doneo plasman u treće kolo", kazao je Ožegović.

Prema njegovim rečima, ubedljiv poraz od Čukaričkog za vikend od 4:0 u prvom kolu Superlige, nije ostavio trag na ekipu.

"Ta utakmica nije ostavila traga. Svesni smo da smo bili umorni. Pokušali smo da se izdignemo, ali je sedam igrača veče pre utakmice dobilo neki virus, i to nas je zadesilo, a i primali smo golove iz glupih, početničkih grešaka. Mislim da se to neće ponavljati", rekao je Ožegović.

Ako prođe u treće kolo, Vojvodini će protivnik biti italijanska Sampdorija.

"Utakmica sa Sampdorijom je veliki izazov. Svakom igraču je san da igra protiv tako velikog kluba, kao što je to Sampdorija", rekao je Ožegović.

Utakmica između Spartaksa i Vojvodine igraće se na stadionu Zemgales u Jelgavi, sutra od 18.00 po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 22.07.2015
14:26

Ako je istina da ostaje Gaćinović biće nešto od Voše

avatar
magionicar
Wednesday, 22.07.2015
16:31

djabe kad ispadaju od sampdorije .. :/

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 22.07.2015
23:55

Nikad se ne zna

avatar
Partizan_bl
Wednesday, 22.07.2015
14:16

Trenirali smo zajendo u klubu u kojem je ponikao, zeljan igre i daje sve od sebe.. To nece izostajati ni sada, ako zaigra... Samo fali mu iskustva i manje bahatosti u igri

avatar
PintoDaCosta
Wednesday, 22.07.2015
14:00

Kao sto sam rekao, samo Mrdakovica da zaobidju povrede..ovako velika steta za Lale.. Svaka cast Ognjenu, ali za Evropu je potreban igrac koji ima iskustva.

avatar
magionicar
Wednesday, 22.07.2015
16:31

ispadaju sledece kolo..

avatar
PintoDaCosta
Friday, 24.07.2015
12:15

Ja bih voleo da prodju iskreno..