Ožegović progovorio o transferu, ovo je njegova želja!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.07.2018.
10:51
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Napadač Partizana Ognjen Ožegović progovorio o mogućem odlasku iz Humske nakon revanš meča sa Rudarom.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana savladali su Rudar i u drugoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Usled povrede Nemanje Nikolića šansu da igra od prvog minuta dobio je napadač Ognjen Ožegović

"Drago mi je što posle trijumfa u prvoj utakmici ni u jednom trenutku nismo potecenili Rudar. Igrali smo odlično u svim segmentima igre, pozadi i u napadu. Bilo je dosta lepih akcija, istrčali smo se, odradili sve što je šef tražio od nas i idemo u sledeću rundu", rekao je Ožegović posle meča.

Vicešampion Srbije dobio je oba meča istovetnim rezultatom (3:0), a u revanšu se u strelce upisao i Ognjen Ožegović.

"Sigurno da mi znači. Postigao sam gol u poslednjoj pripremnoj utakmici i  nadam se samo da ću taj niz nastaviti i postizati gol na svakoj sledećoj utakmici na kojoj budem dobio šansu", kazao je napadač crno-belih.

Nakon revanša sa Rudarom Ognjen Ožegović se "otvorio" po pitanju mogućeg transfera.

"Piše se o transferu i ima interesovanja inostranih klubova. Ja sam glavom tu i razmišljam samo o Partizanu, o treninzima i utakmicama. Voleo bih da ostanem, da osvojim prvenstvo jer sam zbog toga i došao ovde. Što se tiče odlaska, ostavljam ljudima iz kluba i stručnom štabu da razmišljaju o tome", istakao je Ožegović.

Crno-bele sada ćekaju dueli sa Radnikom i Trakaijem.

"Jeste, dva daleka gostovanja. Samim tim što ne letimo u Surdulicu nego idemo busom. Biće sigurno teško jer će obe ekipe igrati zatvoreno i čvrsto pozadi. Žargonski rečeno, čekaju nas dva bunkera. Moraćemo da treniramo tako kao što ćemo igrati, protiv zgusnute odbrane. Nadam se da ćemo biti spremni za to i da ćemo ostvariti obe pobede", rekao je Ožegović.

Gostovanje u Litvaniji zakazano je za 2. avgust. Pozitivna okolnost u čitavoj priči je ta što se moglo i u daleki Pavlodar.

"Samim tim što je Litvanija bliža od Kazahstana neće biti tog leta od 5, 6 sati, ali nisam gledao ekipu Trakaija. Koliko vidim, oni su u poslednjih pet utakmica primili samo jedan gol ili dva gola, što govori da igraju čvrsto u odbrani i da će biti teško ali idemo na pobedu", zaključio je napadač Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 20.07.2018
15:19

Ovaj juce dosao vec se razmislja o transferu.

avatar
NS SHADOW
Friday, 20.07.2018
10:56

Samo jos ti i Jankovic (kljajic i Ostojic se podrazumevaju, a Tosica bih ipak zadrzao makar do zime jer nikad ne znas sta ce da uradi) pa da pricamo...

avatar
trifun
Friday, 20.07.2018
13:53

Ala si sastavio komentar svaka ti čast.Precizno,jasno kao i ime pod kojim pišeš komentare.A da nisi pisao pijan možda?Samo pitam!!!

avatar
ДАНАС ИГРАЈУ ДЕЛФИНИ
Friday, 20.07.2018
16:56

Trifune, Trifune...