Ožegović: "Partizanov dres traži pobedu na svakoj utakmici"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 12.03.2018.
16:07
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Napadač crno-belih priznao da mu gol na Banovom brdu mnogo znači na planu samopouzdanja ali da su od toga važnije pobede.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Šampion Srbije zabeležio je drugu uzastopnu pobedu u Super ligi i tako najavio izlazak iz krize u kojoj se našao nakon eliminacije iz Lige Evrope.

Napadači Leandre Tavamba i Ognjen Ožegović postigli su po gol u pobedi nad Čukaričkim, a drugonavedeni je pogodak doživeo kao nagradu za trud koji je uložio u prethodnom periodu.

"Povreda polako prolazi, ali još uvek nije sanirana sasvim. Nadam se da će uskoro proći sasvim, kako bih mogao da igram bez bolova. Što se tiče samog gola, mnogo mi znači, jer je on nagrada za moj rad, ali bez ovakve igre čitavog tima on mi ništa ne bi značio. Više od svega me raduje što smo odigrali dobro u svim segmentima i pokazali da vredimo", kazao je Ožegović.

Već u sredu Partizan ide na megdan Javor Matisu u okviru 1/4 finala Kupa Srbije, a narednog vikenda na svom terenu dočekuje surdulički Radnik.

"Ova pobeda ništa neće značiti ako ne pobedimo u sredu i svaku sledeću utakmicu, jer dres Partizana od nas to traži i toga moramo biti svesni svakog trenutka!", poručuje napadač crno-belih.

Partizan je nakon 27. kola Super lige "istopio minus" i sada za Zvezdom zaostaje 12 bodova. Do kraja preliminarnog dela šampionata crno-beli će odmeriti snage sa Radnikom, OFK Bačkom i Borcem iz Čačka, dok Zvezdu čekaju dva teška gostovanja u Šapcu i Lučanima ali i okršaj sa Zemunom na "Marakani".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DouglasHaffernan
Monday, 12.03.2018
18:28

Je li isao u badnjak sa Zvezdinom fantomkom

avatar
Bianconeri Belgrado
Monday, 12.03.2018
23:01

Mislis Bogdanoc.

avatar
Monday, 12.03.2018
18:08

Zvezdin dres ti je bio veliki, tj.nisi mu dorastao, pa si se pronasao u crno-belom...

avatar
Bianconeri Belgrado
Monday, 12.03.2018
23:03

Kod vas moze i iz trece nemacke lige da igra takvi i zasluzuju zvezdin dres ipak,upravu si.