Ožegović: "Nisam došao zbog ličnih interesa"

  • Autor: Mihajlo Vidojević

  • 31. avgust 2017.

  • 22:27

  • Izvor: Sportske.net, TV Partizan

  • facebook
  • twitter
  • email

Novi napadač fudbalskog kluba Partizan Ognjen Ožegović poručio je da u Humsku nije došao zbog ličnih interesa i otkrio šta su mu planovi.

Ožegović:
Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Velika bura podigla se poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka nakon što je Partizan angažovao Ognjena Ožegovića.

Bivši fudbaler Crvene zvezde nije na najbolji način dočekan od strane dela pristalica kluba iz Humske ali je već u prvom intervjuu za "TV Partizan" pokušao da onima koji su ga dočekali na nož pošalje poruku šta su mu ciljevi sa crno-belima.

"Nisam došao ni zbog kakvih ličnih interesa, da Partizan gledam kao neku prolaznu stanicu gde ću uzeti pare. Došao sam ovde iz želje da pokažem svima koliko vredim, da igram za Partizan što duže, da slavim svoje golove sa navijačima i da uživam u Beogradu i ovom klubu", rekao je Ožegović.

Momak koji je u Humsku stigao iz Čukaričkog rekao je da će mu Uroš Đurđević biti neka vrsta zvezde vodilje jer je novi član Olimpijakosa pokazao kako se bori za Partizanov grb.

"Ne bih žurio u inostranstvo ni kad bi za mesec dana došla velika ponuda, baš kao što ni Đurđević nije žurio. Ponavljam, nemam nikakav lični interes, nisam došao da prebrodim period od pola godine i odem u inostranstvo nego dolazim da ponovim rezultate koje je Partizan beležio u prošloj sezoni i to će me učiniti najsrećinijim čovekom", dodao je Ožegović.

Za godinu dana provedenih u Čukaričkom Ognjen Ožegović je postigao 16 golova ali se nada da će uz dosta bolje saigrače njegov učinak u Partizanu biti još bolji.

"Mislim da ja sa svojim skromnim kvalitetom uz takav tim mogu da pokažem mnogo i da mogu mnogo da doprinesem Partizanu da napravi veliki rezultat", istakao je novi napadač Partizana.

Što se tiče fizičke spreme i procesa uklapanja u novu sredinu Ognjen Ožegović neće imati nikakvih problema.

"Nalazim se u trenažnom procesu i već sam odigrao šest kola za Čukarički što će mi mnogo značiti. Spreman sam da sutra zaigram i da treniram sa ekipom. Trebaće mi dva, tri dana da se upoznam sa ekipom ali što se tiče fizičke snage i spreme mislim da mogu odmah da odgovorim 100% svim zahtevima trenera Miroslava Đukića", kazao je Ožegović.

Šansu da dokaže kvalitete Ožegović će imati i u Evropi jer će Partizan nastupati u grupnoj fazi drugog po kvalitetu evropskog takmičenja.

"San svakog fudbalera je da se pokaže u najboljem mogućem svetlu na evropskoj sceni. Imam sreću što je Partizan ušao u grupnu fazu Lige Evrope i imaću tu sreću da se dokažem. Igrao sam u Vojvodini kvalifikacije za Ligu Evrope i nemam loša iskustva sa internacionalnim utakmicama. Daću svoj maksimum", zaključio je Ožegović.

Partizan je računajući Ognjena Ožegovića doveo devetoricu novih fudbalera u letnjem prelaznom roku ali nije isključeno da do ponoći bude realizovan još neki transfer.
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari