Ožegović: "Nisam došao zbog ličnih interesa"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 31.08.2017.
22:27
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Novi napadač fudbalskog kluba Partizan Ognjen Ožegović poručio je da u Humsku nije došao zbog ličnih interesa i otkrio šta su mu planovi.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Velika bura podigla se poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka nakon što je Partizan angažovao Ognjena Ožegovića.

Bivši fudbaler Crvene zvezde nije na najbolji način dočekan od strane dela pristalica kluba iz Humske ali je već u prvom intervjuu za "TV Partizan" pokušao da onima koji su ga dočekali na nož pošalje poruku šta su mu ciljevi sa crno-belima.

"Nisam došao ni zbog kakvih ličnih interesa, da Partizan gledam kao neku prolaznu stanicu gde ću uzeti pare. Došao sam ovde iz želje da pokažem svima koliko vredim, da igram za Partizan što duže, da slavim svoje golove sa navijačima i da uživam u Beogradu i ovom klubu", rekao je Ožegović.

Momak koji je u Humsku stigao iz Čukaričkog rekao je da će mu Uroš Đurđević biti neka vrsta zvezde vodilje jer je novi član Olimpijakosa pokazao kako se bori za Partizanov grb.

"Ne bih žurio u inostranstvo ni kad bi za mesec dana došla velika ponuda, baš kao što ni Đurđević nije žurio. Ponavljam, nemam nikakav lični interes, nisam došao da prebrodim period od pola godine i odem u inostranstvo nego dolazim da ponovim rezultate koje je Partizan beležio u prošloj sezoni i to će me učiniti najsrećinijim čovekom", dodao je Ožegović.

Za godinu dana provedenih u Čukaričkom Ognjen Ožegović je postigao 16 golova ali se nada da će uz dosta bolje saigrače njegov učinak u Partizanu biti još bolji.

"Mislim da ja sa svojim skromnim kvalitetom uz takav tim mogu da pokažem mnogo i da mogu mnogo da doprinesem Partizanu da napravi veliki rezultat", istakao je novi napadač Partizana.

Što se tiče fizičke spreme i procesa uklapanja u novu sredinu Ognjen Ožegović neće imati nikakvih problema.

"Nalazim se u trenažnom procesu i već sam odigrao šest kola za Čukarički što će mi mnogo značiti. Spreman sam da sutra zaigram i da treniram sa ekipom. Trebaće mi dva, tri dana da se upoznam sa ekipom ali što se tiče fizičke snage i spreme mislim da mogu odmah da odgovorim 100% svim zahtevima trenera Miroslava Đukića", kazao je Ožegović.

Šansu da dokaže kvalitete Ožegović će imati i u Evropi jer će Partizan nastupati u grupnoj fazi drugog po kvalitetu evropskog takmičenja.

"San svakog fudbalera je da se pokaže u najboljem mogućem svetlu na evropskoj sceni. Imam sreću što je Partizan ušao u grupnu fazu Lige Evrope i imaću tu sreću da se dokažem. Igrao sam u Vojvodini kvalifikacije za Ligu Evrope i nemam loša iskustva sa internacionalnim utakmicama. Daću svoj maksimum", zaključio je Ožegović.

Partizan je računajući Ognjena Ožegovića doveo devetoricu novih fudbalera u letnjem prelaznom roku ali nije isključeno da do ponoći bude realizovan još neki transfer.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miso Gajic
Friday, 01.09.2017
14:47

Zvezdaš sam , ali podržavam Ožegovića . Mlad momak , perspektivan , ide tamo gdje će igrati i pokazati šta zna. To su mladi momci kojim je fudbal posao i zato niko ne treba da ih osuđuje . Đurđević je bio Zvezdin , vratio se u Partizan jer navodno Zvezdi nije trebao i uradio to što je uradio . Zato i Ognjenu želim samo uspjeh( dobro protiv Zvezde se ne mora baš istaći) u Partizanu.

avatar
Joey Barton
Friday, 01.09.2017
10:00

Meni je bas drago kada cigos dodje u grobare.

avatar
Realan_PFC
Friday, 01.09.2017
14:37

oprosticemo mu ruznu proslost .............

avatar
Povratak kralja 56
Friday, 01.09.2017
07:13

Srpski Vejn Rubi došao u srpski Hram i FK Partizan koji je crkva za grešne Delije s ružnom prošlošću na pokajanje. A sad ozbiljno, OO ima pobednički karakter, ima karakteristike koje su kompatibilne Partizanu kakvog je Đukić zamislio, jeste što se kaže fudbalski još sirov pa u ovom trenutku je daleko od I od zamene za Uroša, a kamoli da pričamo o nekom pojačanju ali ja verujem u njega, Đukića i ceo tim da će napraviti od njega pojačanje u dogledno vreme. Ilieva podržavam zato što ima i dalje odlične namere koje klub ne može još uvek finansijski da isprati jer je preambiciozan ali ako ovako nastavi sa radom u dogledno vreme će podići klub još više i moći će.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 01.09.2017
05:14

Ljudima iz partizana je jasno da bez pravih Zvezdasa u timu nema jakog pattizana.

avatar
Povratak kralja 56
Friday, 01.09.2017
11:54

A vama je jasno da čakm i sa pravim Partizanovcima u vašem timu nema vam jakog tima :D

avatar
crvena zvezda le
Friday, 01.09.2017
19:20

Sto dovoljno govori o tome kakvi su partizanovci.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 01.09.2017
14:39

A na treningu partizna Zvezdasi protiv ostatka ekipe. Bez Zvezdasa u timu nema jakog partizana. Zivela Zvezda, majka Srbija i srpska dijaspora.

avatar
Renton
Friday, 01.09.2017
00:08

Srecno ti bilo,sta god da je u pitanju,da se nadajes golova i pomognes da obezbedimo duplu krunu i prolece u evropi :D

avatar
magister
Thursday, 31.08.2017
23:46

Naravno da je lični interes. Mislim da je hteo da kaže novac koji će primiti od Partizana i za potpis i posle za plate i premije - nije bio prioritet, jer je, kaže Ilijev, imao bolju ponudu Akmara. Ali je interes i njemu i Čuki da sledeći transfer bude 10x veći, što se lako može desiti. Zanimljivo je i da nema potrebu da prebacuje loptu na bolju nogu, nego šutira čim ima prostor, levom, desnom - svejedno. Potrebno i malo sreće, ali ovaj momak ima potencijal. Po meni, trenutno je tim: Stojković - Vulićević, Miletić, Ostojić (Mitrović), Antonov (Miletić, El Munir) - Everton, Radin - Janković, Suma, Tošić - a (Ožegović). Osim desnog beka, za svako mesto po više igrača, pa i na d. beku - Miletić, Radin...

avatar
Saša Ilić
Friday, 01.09.2017
12:36

Pa zato što zna da posle Partizana sledi milionski ugovor a posle Amkara sledi zaborav ili Voždovac.Igrao bi on sad i za džabe u Partizanu.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Thursday, 31.08.2017
23:31

Sigurno zbog ljubavi prema klubu, licemer! A Ivica da se spusti na zemlju..

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Friday, 01.09.2017
11:52

Svaka cast na komentaru

avatar
FCPartizan1970
Thursday, 31.08.2017
23:22

Nisam bio upoznat sa igrama posle zvezde, ali kad sam pogledao inserte iz repke i Cuke vidim da je kvalitetan igrac. Svidja mi se da dobijemo igraca sa bar malo tehnike i koji moze sutnuti loptu sa obe noge. Mada do sada sa igracima iz zvezde i cuke nismo gresili. Napred Partizan 💪💪

avatar
Milos90
Thursday, 31.08.2017
22:53

Ok je sto je presao u partizan, ali da mu partizan nije usputna stanica je glupost. Da je pred penzijom pa da kazes da igra iz ljubavi prema klubu ali ovako svi znaju da su pare prioritet. Jedino ako je neki izuzetak u danasnjem vremenu ili alergican na pare

avatar
Sale76
Thursday, 31.08.2017
22:51

Znam,nisi dosao zbog licnih interesa,volis Partizan svim srcem,i to je tradicija tvoje porodice!Za godinu,dve,otici ces u neki drugi klub,pricaces isto....Mi jesmo navijaci,ali se ne kopcamo na ledja!!!U svakom slucaju ,zelim nam svu srecu sa tobom,i tebi sa nama!

avatar
Thursday, 31.08.2017
22:50

Pa ovako za one uvrede stvarno treba da se izvines kao Stojke.A inače sretno u Partizanu ja ti verujem kao igraču i tvoje igračke kvalitete

avatar
Markic85
Thursday, 31.08.2017
22:49

Misljenja sam da to nije mudar potez, iz Zvezde se ne ide u Partizan i obrnuto... sta su nego licni interesi, da se sto bolje proda jer igra Evropu... najmanje volim pametovati, bas nevolim komentare gde se kritikuju pojedinci i sl. ali polazim od sebe, nikada to ne bih mogao, jednostavno ljubav prema svom klubu je tolika da je nespojiva samnom, vama koji mozete svaka cast.

avatar
mosala1983
Thursday, 31.08.2017
23:13

За паре све може. Ај не паметујте више. Дечко игра и и живи од фудбала сви би исто урадили. Није ово стојкетова прича био је љубимац свих нас. Најмање се пише о квалитетима његовим да ли има квалитет?