Ožegović najavio SPEKTAKULARNI scenario!

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.11.2017.
20:25
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Uz jedno obećanje...

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Sutra uveče fudbaleri Partizana igraju najvažniju utakmicu u sezoni, ali neće biti važno samo na terenu, već i na tribinama, jer će UEFA ponovo pratiti svaki postupak, svako skandiranje ''Grobara'', pa s tim u vezi još jedan apel navijačima Partizana da sutra ponove ono što su pokazali protiv Skenderbega u prošlom kolu.

A kad su u pitanju fudbaleri Partizana, oni će morati i još bolje nego protiv Albanaca kako bi ostvarili željeni cilj i kolo pre kraja grupne faze izborili plasman u evropsko proleće.

Svestan toga je i napadač crno-belih Ognjen Ožegović, koji je navijačima obećao da će pružiti i mnogo više od svojih objektivnih mogućnosti.

''Nemam neku veliku karijeru iza sebe. Jang bojs je utakmica moje karijere! Bio bih najsrećniji da se meč reši baš mojim golom, ali ne stavljam to u prvi plan.

Obećavam da ću pružiti 200 odsto svojih mogućnosti, a ako me Bog nagradi golom, biću još srećniji. Samo da mi savladamo Švajcarce'', poručio je Ožegović u izjavi za ''Blic''.

Ožegović je ubeđen da bi sutrašnja pobeda mnogo donela crno-belima i na drugim frontovima.

''Ako bismo obezbedili evropsko proleće, bilo bi nam lakše i u Superligi, a da ne pričamo koliko bi to značilo nama igračima za dalju karijeru. Niko u klubu ne pravi tenziju oko ove utakmice. Spremamo se kao pred svaki meč, sem što sada više dajemo važnosti taktici'', naglasio je Ožegović.

Podsetimo, utakmica između Partizana i Jang bojsa igra se sutra od 21:05h u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bokibole
Wednesday, 22.11.2017
22:55

Da je bilo bar malo srece i znanja-sada bi umesto olympijakosa i sportiga svi pratili tekmu partizana u ovoj grupi,uz jos drugu tekmu u grupi-juve-barsa!E,to bibio dozivljaj,ali avaj.

avatar
Predrag Matić
Wednesday, 22.11.2017
21:42

Sad dajete pažnju taktici??nA u SL ne dajete...šta će vam kad vam penale sude u 99 minutu.. 😂 😂 😂

avatar
Ponos Srpskog naroda
Wednesday, 22.11.2017
22:00

Nasim protivncima se ne daju crveni posle 10 minuta igre i penal kao nekima.

avatar
Ša-la-la-la
Wednesday, 22.11.2017
23:38

Nama u 99 a vas obezbede jos na pocetku sa kojim crvenim kartonom i penalom i posle zvezda silna i hvalospevi u svim medijima o zvezdinoj dominaciji a nigde ni pomena o spornim situacijama, a Partizan analiziraju do tancina i sve je sporno u partizanovim pobedama. Kako ce to lepo da vam se obije o glavu. Kako cu slatko da vam se smejem...

avatar
Ponos Srpskog naroda
Wednesday, 22.11.2017
21:34

Postoji samo jedno mesto samo jedno vreme koje poznajem!nZnam za prave sampione pobednicke krvi,koje poznajem!...Svi u Hram sutra!

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 22.11.2017
22:00

dzaba kad nece biti puno , takvi smo ljudi

avatar
Man.United99
Thursday, 23.11.2017
11:12

I na kraju ce na najbitnijoj utakmici ove jeseni stadion biti poluprazan. Šteta je sto mnogi prigovaraju za sve a kad treba da dodju nastadion nigdje ih nema

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Wednesday, 22.11.2017
21:28

Samo nemoj vise da dizes ruku u zivom zidu ako dobiju neki slobodan udarac dosta blizu gola...