Ožegović je ispunio obećanje protiv Jang bojsa, a šta je spremio za Zvezdu?

Autor: Beta Beta
utorak 12.12.2017.
10:13
Izvor: Beta

Dan uoči 156. večitog derbija, napadač Partizana podseća na svoje ispunjeno obećanje koje je dao uoči duela sa Jang bojsom, uz jasnu poruku pred derbi.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Napadač crno-belih Ognjen Ožegović rekao je da je izuzetno motivisan da postigne gol u "večitom" derbiju, jer je to zacrtao pri dolasku u Partizan.

"Jedan od mojih ciljeva koje sam zacrtao po dolasku u Partizan jeste da pomognem ekipi da pobedi u derbiju. Isto kao što sam rekao pred Jang bojs da ću dati gol i da ću pružiti svoj maksimum... Bio bih najsrećniji čovek na svetu kada bismo ostvarili taj cilj", rekao je Ožegović.

On je ove sezone već postigao gol protiv svog bivšeg kluba, Zvezde, i to u dresu Čukaričkog, i vrlo ga je emotivno proslavio.

"Jeste, postigao sam gol protiv Zvezde i radovao sam se više nego ostalim, a možete misliti kako će tek biti u sredu ako u tome uspem", rekao je Ožegović.

Partizan "večiti" derbi dočekuje sa deficitom od devet bodova za liderom Crvenom zvezdom koja se nalazi u seriji od 10 utakmica bez poraza.

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde igraće se sutra od 18.00 na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
STRELAC
Tuesday, 12.12.2017
19:41

Neces ti ni doci do 16,Savic ,Rodic,tebe ce da stave u dzep, i pustice te tek u 90.minutu.HMM dali cete preci i pola pitanje je.

avatar
Zlato
Tuesday, 12.12.2017
16:14

Ako uopste sutnete na gol.nA ovaj nema postovanja prema svom bivsem klubu sto govori kakav je on covjek.

avatar
trifun
Wednesday, 13.12.2017
14:09

Najvažnije je iz tvog komentara da saznamo kolika mržnja izbija iz tebe.Idi na sajt tvoga kluba pa komentariši.Sad si postao odjednom od običnog navijača i stručnjak ,psiholog šta li već da ocenjuješ kakav je ko čovek.Što bi on poštovao Zvezdu kad ona nije njega.Nisu umeli jednog Klea da procene i zadrže a ni Ožegovića, Djurovskog,da ne nabrajam dalje.Kleo u svojoj biografiji valjda ni ne spominje da mu je Zvezda bila usputna stanica do Partizana.

avatar
DeXy \'92
Tuesday, 12.12.2017
11:45

Verujem da ce da da gol,da bi se dokazao,ima da grize kao djurdjevic...

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 12.12.2017
11:20

Daces ti gol al ce Pesic i Boaci po dva ;)

avatar
DR DRE
Tuesday, 12.12.2017
11:18

Mihailo Jeknic je rekao da je mozda bio penal za Partizan protiv Napretka zbog igranja rukom igraca domacih, ali da veruje da je Mazic dobro video - pored toga, bile su jos dve situacije sa Tavambom, ali, tu je sve bilo cisto i u tim slucajevima, za divno cudo, cak i nismo bili osteceni. Druga je stvar kako bi to sudije videle da je zvijezda bila na nasem mestu, najverovatnije ne bas isto(vetno) Hahaha I zbog zasto se tek danas (tacno u podne- tako kazu) obelodanjuje ko ce suditi sutrasnji Derbi, sta se sad muti i sprema?!

avatar
ZubA
Tuesday, 12.12.2017
15:28

Umesto sto samo kukate kako ste uvek vi osteceni, bolje pocnite da igrate kao sto znate. A kukate na te panale dan i noc, mi smo posle svakog dali po 2-3 gola jos. A pogledaj vase, sve za pobedu ili da povedete. I jos gledam onog Tawambu, covek ima duel boli glava, a cim udje u kazneni pada gore nego Plavis. To vazi i za onog Ozegovica koji je i gori mozda cak. Nemate pravo da kukate, em sto se samo tako gurate em vam je igra nula.

avatar
DR DRE
Wednesday, 13.12.2017
08:59

A vasi penali nisu bili za vodjstvo? Nijedan nije bio?

avatar
DR DRE
Wednesday, 13.12.2017
08:58

Vrlo cesto su vam protivnici ostajali i sa igracem manje, sudije vam ucine uslugu jer demoralisu vase protivnike otvaranjem utakmice u vidu penala i slicno. Opet pravite cirkus zvezdano, uznemiravate i podizete svoju javnost na noge. Svakako imamo pravo da kukamo, pitanje je samo koliko imamo to pravo i koliko od toga ima koristi, ali, bolje je uvek da dignes glas nego da cutis, i to se negde gleda, belezi i pamti...

avatar
Man.United99
Tuesday, 12.12.2017
18:02

A jel ti palo na pamet da kritikujes igru svog kluba. Vec par utakmica igrate jako lose. Ozegovicu i Tavambi treba 10 prilika da daju gol. Ako budete igrali kao protiv Vozdovca ili Napretka necete dobro proci i ne treba da pripremate teren optužujuci sudije. Isto mislim i na Zvezdine price o Mazicu. Ako misle ostvariti dobar rezultat trebaju da se posvete sebi a ne da pricaju o sudiji prije utakmice