Ožegović dan posle: "Ta moja užarena glava..."

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.12.2017.
19:24
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Napadač Partizana Ognjen Ožegović progovorio o utiscima sa 156. "večitog" derbija posle (ne)prospavane noći.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije propustio je priliku da se posle 156. "večitog" derbija približi Crvenoj zvezdi na šest bodova zaostatka i da uveća šanse za odbranu titule u prolećnom delu sezone.

Partizan je poveo golom Sejdube Sume iz penala koji je prethodno iznudio Ognjen Ožegović ali je Zvezda u samoj završnici stigla do gola i remija koji joj garantuju mirnu zimu.

Verovatno bi ishod utakmice bio povoljniji po crno-bele da je Ognjen Ožegović bio precizniji u situacijama kada je bio blizu postizanja gola, ali posle svega za osporavanog napadača Partzana ostaje žal sa kojim će morati da se izbori u narednom periodu.

"Ima stvari kojima sam zadovoljan, a i onima kojima nisam. Te šanse u koje sam ušao, sve sam odlično uradio do završnice, ali onda ta moja užarena glava pre derbija, hteo sam odmah i sve, nisam ostao smiren kad je trebalo", rekao je Ožegović za TV Partizan.

Pre samo tri nedelje Ognjen Ožegović je odveo Partizan u eliminacionu fazu Lige Evrope, a nebo zna kakav bi status stekao kod navijača da je u 78. minutu pogodio iz gotovo idealne prilike pri vođstvu domaćih od 1:0.

"Treba me razumeti, prvi mi je derbi, hteo sam mnogo... Bio sam motivisan previše rekao bih i nadam se da ću u sledeći ući smireniji, što kaže naš šef - vrelog srca, ali mirne glave", konstatovao je Ožegović.

Crno-beli na zimsku pauzu odlaze sa 9 bodova zaostatka za "večitim" rivalom koji deluju zabrinjavajuće, ali i sa ohrabrujućim podatkom da se ostalo u trci za trofej u Kupu i prezimelo u Evropi.

"Treba da odmorimo, stvarno smo umorni, odigrali smo mnogo minuta. Ne mogu da shvatim neke ljude koji nas ponekad ne razumeju, pa se ljute na nas, a mi smo preumorni. Ujutru se dešava da se probudim umoran, nismo stizali da se odmorimo, bilo je mnogo utakmica... Nadam se da ću u polusezoni nastaviti sa istom željom, ali i da ću popraviti golgeterski učinak. Verujem da ćemo biti bolji, da ćemo igrati bolje", kaže Ožegović.

Aktuelni šampion Srbije na startu prolećnog dela sezone dočekuje Viktoriju Plzenj (15. februar), a potom ide na gostovanje Mladosti u Lučanima koje će biti jedno od dva najteža u završnici ligaškog dela prvenstva.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PLAYBOY
Friday, 15.12.2017
01:24

nisi ti umoran od treninga i utakmica vec od splavova, ne samo ti vec i ostali igraci...na koji god splav da odem nabasam na nekog fudbalera, ko da kuce nemate

avatar
Čeki
Thursday, 14.12.2017
23:50

Jaoo umor, umor i samo umor. Ne kazem ja tacno, ali ti imas vecu platu od jednog rudara koji svaki dan provodi na ko zna kakvim mestima i kolicnu platu naspram tvoje. Imas jedan od najboljih poslova na svetu i zalis se? Strasno, da te vidim u rudniku pitao bih te da li bi se ikad zalio na umor i pravdao navijacima.

avatar
Cc
Thursday, 14.12.2017
23:39

Ako su oni umorni sta treba da kazu ljudi koji rade fizicke poslove po osam sati dnevno pa zbog male plate idu na dodatni posao uglavnom opet fizikalija je li vi njih razumete. Oni ako ne ispune normu ili ne urade zbog umora dnevnu kolicinu posla poslodavcu je dozvoljeno da mu skine 20% mesecnog dohotka. Dodje kuci covek sa posla i hoce da gleda svoj omiljeni klub i igrace kako ginu 90 minuta pa makar pola njih popadalo u 85,a ne manekkene koji se setaju po terenu i misle da su zvezde sto igraju u Zvezdi ili Partizanu. Ja bi vama u svakom ugovoru stavio lepo ako napadac ne da odredjeni br golova 20% od plate ako vezni nema odredjeni br asistencija 20% ...

avatar
Al(a)din
Thursday, 14.12.2017
20:32

Ozegovicu, uci od Stojketa prvenstveno sta znaci biti covek

avatar
Čeki
Thursday, 14.12.2017
23:48

U pravu si gledano ovih par godina, ali gledaj sta je uradio Zvezdi kad je presao u Partizan i vidi da li je covek.

avatar
Al(a)din
Friday, 15.12.2017
09:03

Sigurno nije radio kao Ozegovic koji je do juce voleo Zvezdu, a otkako je potpisao za Partizan mrzi je iz dna duse

avatar
trifun
Friday, 15.12.2017
07:27

A šta po tebi Aladine ,čatobnjače , znači biti čovek ajde nam objasni i potrudi se da to iskažeš sa više od jedne rečenice.