Ozbiljan test - "Orlovi" imaju dva cilja u duelu sa Nigerijom

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.03.2018.
15:55
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Reprezentativac Srbije Aleksandar Prijović kazao je da će u predstojećem meču sa Nigerijom biti podjednako važno da "Orlovi" uz dobar utisak ostvare i povoljan rezultat.

Epa/Jeon Heon-Kyun
Epa/Jeon Heon-Kyun

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je u prvoj martovskoj proveri od Maroka ali će priliku za iskupljenje imati već u utorak.

Marokanci su u Torinu savladali "Orlove" rezultatom 2:1, a Aleksandar Prijović pred duel sa Nigerijom tvrdi da je utakmica odigrana u petak stavljena u arhivu.

"Bila je to prijateljska utakmica koja treba da nam posluži da se što bolje uigramo kako bi se sve kockice složile onda kada to bude bilo najvažnije. Maroko je  dobra selekcija, ali mislim da nismo zaslužili da izgubimo. Nismo im dopustili da stvore neke šanse, a opet dali su nam dva gola, rekao bih ni iz čega, tako da ima tu mesta i prostora da se napreduje, pre svega da korigujemo neke individualne greške. Bilo je tu i pozitivnih stvari, ali važno je da u svakom narednom meču postignemo napredak", ističe Aleksandar Prijović.

Napadač PAOK-a u petak nije imao previše prostora za dokazivanje, na terenu je proveo svega desetak minuta. Utakmicu sa Nigerijom vidi kao šansu da čitav tim ostavi bolji utisak i ostvari bolji rezultat.

"Nigerija je reprezentacija koja zaslužuje respekt, fizički su jaki, definitivno će biti dobar test za nas. Učinićemo sve da pobedimo, daćemo maksimum da rezultat bude bolji nego u prethodnom meču. Generalno ishod nije primaran, jer važno je da popravimo neke stvari, ali u fudbalu je, ruku na srce, rezultat uvek u prvom planu. Bitno nam je, dakle, da pobedimo i ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je Aleksandar Prijović.

Utakmica Srbija - Nigerija igra se u utorak na stadionu "Hajv" u Londonu od 21 čas po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 25.03.2018
22:13

Ma važno je učestvovati :D

avatar
Milan Capkunovic
Sunday, 25.03.2018
21:29

Da, to je nasa igra, mi drzimo loptu u svom posedu i kao nesto napadamo, a protivnici nam daju golove iz par sansi! Kolko smo samo puta gledali takav scenario!

avatar
prike
Monday, 26.03.2018
09:57

Mi drzimo loptu?

avatar
pogled sa avale
Sunday, 25.03.2018
16:30

da,da obecanja..........sto momak obeca nocu devojci to obecanje danju ne vazi !nkako postici uspeh u Rusiji ? .......da Krstajic i strucni stab na pripremama rade danonocno, da igraci svako vece u krevetu sanjaju fudbal kao najvecu ljubav !!?...tako je nekada Miljanic jedino radio kada je stvarao Zvezdu sa Pavikom, Karasijem, Dzajom..........alo KRLE bez eksperimenata, samo rad

avatar
Amar Zornic
Sunday, 25.03.2018
16:20

StojkenBane Veljkovic TosicnBasta Milivojevic(SMS kada se vrati )Matic KolarovnTadic Mitar Ljajic

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Sunday, 25.03.2018
17:10

I muki da se vrati za selektora? :-D

avatar
Amar Zornic
Sunday, 25.03.2018
21:37

Da je srece :)) covek je imao odlicsn sistem za nas al nije koristio prave igrace :)

avatar
Offside
Sunday, 25.03.2018
16:04

Gubimo 2:0 LAGANOO!