Ovusu cilja Evropu sa "Brđanima"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.09.2017.
14:07
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Krilni napadač Čukaričkog Samjuel Ovusu rekao je da se dobro uklopio u novu sredinu i da je cilj "Brđana" da na kraju sezone izbore plasman koji vodi u Evropu.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Bivši fudbaler Radnika nije uspeo da se zadrži duže u Turskoj iako je u dresu kluba iz Surdulice pružao sjajne partije. Samjuel Ovusu se ovog leta vratio u srpski fudbal i to u redove jednog od najorganizovanijih klubova.

"Cilj nam je Evropa. Čukarički ima kvalitetnu ekipu, jake pojedince, profesionalce i treba mnogo da radimo. Nisam bio na letnjim pripremama, priključio sam se krajem avgusta, ali mislim da sam se lepo uklopio", kazao je Ovusu za klupski sajt.

Internacionalac iz Gane kaže da mu ne smeta to što ga trener Lalatović koristi na oba boka iako priznaje da mu više odgovara kada igra uz desnu aut liniju.

"On je odličan trener, daje šansu mladima što u Turskoj gde sam prethodno igrao nije slučaj. Tamo igraju iskusniji fudbaleri. Lalatović je nekad nervozan i ljut na nas kad ne radimo ono što smo vežbali i dogovorili na treningu, ali generalno je posvećen i priča sa nama i van fudbala", ističe Ovusu.

Narednu utakmicu "Brđani" igraju protiv aktuelnog šampiona Srbije, kluba protiv kojeg je Ovusu pre godinu i po dana prikazao sjajnu partiju noseći dres Radnika iz Surdulice.

"Crvena zvezda i Partizan igraju sad i Ligu Evrope, sve pratim i to je baš odlično za srpski fudbal. Partizan voli da igra i pobeđuje, ali i mi imao kvalitetan tim. Biće to dobra utakmica", poručuje prvotimac Čukaričkog.

Belo-crni sa Banovog brda trenutno zauzimaju sedmu poziciju na superligaškoj tabeli sa 19 osvojenih bodova, što je četiri manje od drugoplasiranog Partizana protiv kog igraju u 12. kolu domaćeg prvenstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke