Ovom Zvezdinom titulom će se ponositi čitavog života!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.05.2018.
15:06
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Objasnio je i zašto je Zvezda najbolja ove sezone.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Mladi vezista Crvene zvezde Uroš Račić osvojio je ovog proleća svoju prvu titulu u seniorskoj konkurenciji u dresu Crvene zvezde.

Naravno, neizmerno je srećan zbog toga, a tokom sezone dao je i svoj doprinos odličnim rezultatima.

''Velika čast za mene, ova titula je nešto čime ću se ponositi celog života. Duga sezona je iza nas, bilo je zaista mnogo lepih momenata, velikih pobeda i važnih golova.

Pokazali smo koliko je zajedništvo važno, svi smo pre svega odlični prijatelji i verujem da je to jedan od ključnih razloga što smo osvojili ovu šampionsku titulu.

Odlična atmosfera je prisutna na svakom našem treningu i na svakoj utakmici, svi se međusobno podržavamo i upravo zato i jesmo šampioni'',
istakao je Račić, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Očekuje se da sada, kada je titula i matematički osigurana, dobije još veću minutažu u preostala tri kola do kraja sezone.

''Verujem da ćemo do kraja veću minutažu dobiti i mi mlađi igrači. Vredno radimo i treniramo. Imamo kvalitetne pojedince i ko god da se nađe na terenu siguran sam da će nam doneti pobedu.

Zaista nam je važno da se i na utakmicama do kraja sezone pokažemo u najboljem svetlu i da donesemo našim navijačima još tri pobede, oni su to zaslužili jer nam tokom čitave sezone pružaju neverovatnu podršku'',
zaključio je Račić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 03.05.2018
16:01

Ponosice se i svi srpski gradovi i sela, ponosice se Srbija i srpska dijaspora cela.