Ovo za Vojvodinu ''nije normalno'', šta se dešava sa pojačanjima? Spisak postoji...

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.01.2020.
19:35
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Lalatovićevo upozorenje.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO

Povezane vesti

Za Vojvodinu još nije završen zimski prelazni rok.

Još uvek se ne zna šta će biti sa prelaskom Bojana Matićau Partizan, o čemu se već danima govori, ali trener Vojvodine Nenad Lalatović ima i drugih briga, pre svega na poziciji levog beka.

U izjavi koju je preneo klupski sajt, Lalatović je otkrio da je upravi kluba dostavio spisak igrača koje želi, ali da je u pregovorima došlo do određenog zastoja.

''Kada sam dovodio Mrkaića, rekao sam da sam jako zadovoljan sa Matićem, koji je ove sezone dao devet golova i koji je, za mene, najbolji špic u ligi.

Međutim, mi imamo samo jednog špic igrača i to nije normalno za Vojvodinu, jer kad on nije mogao, ja sam na njegovu poziciju stavljao vezne igrače.

Iz tog razloga, morali smo da dovedemo još jednog špica. Trenutno imamo samo jednog levog beka Devetka, koji zbog kartona nema pravo da igra u prvom kolu na proleće, tako da nam je neophodno da dođe još jedan levi bek.

Kada će to biti, ne znam.

Ja sam dao spisak igrača koje možemo da dovedemo, ali zastalo je malo u pregovorima, jer i igrači imaju malo veće zahteve i zato još nisu našli zajednički jezik sa upravom kluba. Na toj poziciji moramo dovesti još jednog igrača, kako bi mogao da igra protiv Proletera'', objasnio je Lalatović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke