Ovo su prijateljski mečevi koje će Srbija odigrati pred Mundijal!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 05.05.2018.
14:10
Izvor: Sportske.net

Skoro sve reprezentacije imaju plan prijateljskih utakmica pred Mundijal u Rusiji, a poznato je i sa kojim reprezentacijama će igrati naš tim.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Kako nezvanično saznajemo, reprezentacija Srbije će ukrstiti koplja sa Čileom i Bolivijom pred odlazak na Mundijal.

Ostalo je još da se definitišu detalji oko samih mečeva, ali ono što se zna jeste da će izabranici Mladena Krstajića 4. juna u Gracu igrati protiv Čilea, a 9. juna u Beču protiv Bolivije i upravo će ovaj drugi meč biti generalna proba našeg tima pred odlazak na najveću smotru svetskog fudbala.

U narednim danima trebalo bi da dobijemo i zvaničnu potvrdu od strane Fudbalskog saveza Srbije.

Inače, Čile i Bolivija neće igrati na Mundijalu ove godine, ali svakako spadaju među reprezentacije koje su najjače u ovom trenutku, a da se nisu plasirale u Rusiju.

 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 09.05.2018
22:53

Ajme nama. Jos nam samo nedostaju luksemburg i jamajka i cirkus moze da krene.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 06.05.2018
18:21

Ne 16 nego 14 bodova, jos gore. Gol-razlika minus 22, o cemu mi pricamo...

avatar
Amar Zornic
Saturday, 05.05.2018
16:56

Jadni mi , u redu Cile ali Bolivija ...

avatar
Srpska dijaspora
Saturday, 05.05.2018
16:21

Odličan izbor selekcija s obzirom da smo u grupi sa dvije američke zemlje. Jeste da su za dvije klase i Bolivija i Čile slabije od Brazila, ali sigurno su u rangu Kostarike tako da je to odlična proba za prvi meč koji nas čeka na Mundijalu.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Saturday, 05.05.2018
20:11

Bolivija u rangu Kostarike? Ni u snu. Oni i Venecuela su tradicionalno najgore reprezentacije tamo. I zasto nismo ama bas nijednu evropsku uzeli za test, zar nismo mogli recimo sa Slovackom?

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 06.05.2018
18:16

Argentina nikad gora nije bila nego u ovim kvalfiikacijama, to nije Bog zna kakav reper, a znas i sam da Bolivijci imaju tu prednost nadmorske visine kad igraju kod kuce. Cile je bio dovoljan da vidimo kakvi su ti sa tog podneblja, da smo barem igrali protiv Kolumbije ili Urugvaja pa da kazes. Austrija em je slab protivnik, em je dosta proslo od kvalifikacija- da ne spominjem da smo tada imali drugog selektora, druge igrace, a i drugaciju formaciju i tzv. sistem. Inace, od svega ovoga loseg me daleko najvise nervira sto cemo imati samo dve provere, to je tragikomicno...

avatar
NikkiCFC
Sunday, 06.05.2018
17:04

Bolivija je pobedjivala sve favorite u juznoj americi a sta ce nam evropska pa igrali smo kvalifikacije? :O

avatar
Srpska dijaspora
Saturday, 05.05.2018
21:49

Da, Bolivija je po meni ekipa koja je za malu nijansu lošija od trenutne reprezentacije Kostarike. Koliko se sjećam, pobijedili su Argentinu 2:0 u kvalifikacijama za Mundijal, a mislim da su na kraju prilično loše prošli, kao što si rekao, uz Venecuelu je bila pri dnu, ali pogledaj u kakvoj konkurenciji se borila. Dovoljno je reći da Čile nije prošao na Svjetsko da bismo shvatili o kom kvalitetu takmičenja je riječ. Po meni je i Bolivija mnogo bolje rješenje zbog eventualnog podizanja samopouzdanja ekipe pred samo prvenstvo (posljednja provjera). Po meni je Slovačka lošija od Švajcarske koliko i Bolivija od Kostarike, a sve je to poznati stil fudbala, kojeg smo imali priliku iskusiti u kvalifikacijama za Svjetsko igrajući protiv npr. Austrije.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Saturday, 05.05.2018
14:30

Kakva crna Bolivija i zasto samo dve utakmice?! Bolje da dignem ruke od svega ovoga, mogli smo protiv Grcke, Italije, Ceske, Holandije, Norveske, a mi izabrasmo Boliviju...