Ovo su Partizanovi rivali na pripremama - Opet ta Krakovija...

Autor: Beta Beta
utorak 14.01.2020.
23:01
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je večeras da tokom pripremnih utakmica akcenat neće biti na rezultatu, ali da su mnoge stvari u ekipi već sada jasne.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Tokom boravka u Turskoj, Partizan će odigrati bar tri utakmice. Prva je 22. januara, kada će se crno-beli sastati sa svojim starim znancima sa priprema, poljskom Krakovijom. Sledeći rival je slovački Ružomberok, taj susret je zakazan za 26. januar, a još se traži treći protivnik.

Takođe, planirano je da Partizanovi rezervisti odigraju mneč protiv rumunskog Vitorula, u terminu odigravanja meča sa Krakovijom.

"Ne pridajem veliki značaj prijateljskim utakmicama, pogotovo ne rezultatu. Nama su bitnije neke druge stvari, zaista me ne zanima rezultat. Prve dve ili tri utakmice nećemo definisati startnih 11, mada  se kod nas dosta stvari već zna. Biće podeljena minutaža i neće se donositi odluka u prvoj utakmici", kazao je Milošević, prenosi klupski sajt.

Fudbaleri Partizana nalaze se na pripremama u Beleku, a Milošević je objasnio i na čemu njegov tim sada mora raditi.

"Mi jesmo dovodjenjem određenih igrača ubrzali našu igru, ali ima niz parametara koje moramo još da ubrzamo, kao što su reakcije i donošenje odluka u igri. Da bismo sve to popravili, moramo imati snagu koja je dovoljna da podrži sve ovo što  ćemo raditi", rekao je Milošević.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke