Ovo niko nije očekivao u TV prenosu: ''Krstajiću, zovi ga u reprezentaciju!''

Autor: Darko Mitrović
subota 18.11.2017.
10:23
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Javno je predložio, ne svog, nego protivničkog igrača!

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Sinoć je u Lučanima odigrana jedna od najdopadljivijih utakmica ove sezone u Superligi. Duel Mladosti i Radničkog završen je bez pobednika, rezultatom 2:2, ali uz još mnogo prilika na obe strane.

Posle meča, pomoćni trener Mladosti Goran Stanić je u izjavi za TV Arenu Sport, impresioniran onim što je video, pohvalio i svoje igrače, ali najviše golmana protivničke ekipe niškog Radničkog - Mladena Živkovića.

Zbog njega se javno obratio i vršiocu dužnosti selektora Srbije Mladenu Krstajiću.

''Što se tiče naše igre, ne bih komentarisao neke pojedinosti, ali  17. je kolo gde smo po mom mišljenju odigrali ponaljbolju utakmicu. Stvarno momcima nemamo šta da zamerimo, a v.d. selektoru Krstajiću da 'zovne' golmana (Radničkog iz) Niša u reprezentaciju. Jer šta je dečko odbranio, svaka mu čast'', izjavio je Stanić.

Mladen Živković ima 28 godina, sećate se da je prošle godine imao tešku povredu posle duela sa Sikimićem, dok je branio boje Novog Pazara u duelu sa Crvenom zvezdom. Uspešno se oporavio i sada zaslužio da se o njemu govori i piše na mnogo lepši način .

Neka mu ovo bude motiv da u nastavku sezone bude još bolji.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko80808444
Saturday, 18.11.2017
11:52

шта рећи, овај је лупио па једва жив остао.. када би се играчи звали на основу једне добро одигране утакмице, где би нам био крај..

avatar
babaroga
Saturday, 18.11.2017
14:18

El to vazi samo za igrace ili i za trenere? Koliko je klubova do sada vodio novoizabrani, na osnovu kojeg rezultata je postavljen?

avatar
Stabber
Saturday, 18.11.2017
16:03

Videcemo gde ce nam kraj

avatar
mmmm
Saturday, 18.11.2017
11:27

Zovi i mene u reprezentaciju ocu da se provodim po Rusiji

avatar
babaroga
Saturday, 18.11.2017
12:25

Pa s obzirom na iskustvo selektora nam, s obzirom na njegove predhodne trenerske rezultate nije nemoguce da budes pozvan. Ionako ce svi da idu samo da bi se provodili.