Ovo niko nije očekivao, počeo u Zvezdi, sad ga ''nude'' Partizanu?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.01.2020.
17:46
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Ko to pokušava da reši Partizanov problem?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Partizan bi ove zime gotovo sigurno trebalo da pojača konkurenciju u napadu, dovođenjem još jednog igrača koji će se boriti za mesto u timu sa Umarom Sadikom, i to mnogo ozbiljnije nego što je to jesenas bio slučaj sa Petrom Gigićem.

Trener Savo Milošević je nedavno nagovestio da će se rešenje tražiti na domaćoj sceni, s obzirom da crno-beli imaju dovoljan broj stranaca, čijim je učinkom prezadovoljan.

Imajući to u vidu, kao ''prvi pik'' za dolazak u Partizan u medijima se isticao Nikola Petković iz Javor Matisa, koji sa Sadikom iz Partizana i Nenadom Lukićem iz TSC-a vodi na listi strelaca Linglong Superlige, sa 11 postignutih golova.

Kao jedna od opcija pominjao se i Lukić, ali vest koja se danas pojavila, prilično je neočekivana.

Naime, ''Telegraf'' je preneo svoja saznanja da je Partizanu ponuđen napadač Radničkog iz Niša i nekadašnji član Crvene zvezde Stefan Mihajlović?!

Mogućnost da on dođe u Partizan sama po sebi ne bi toliko bila iznenađujuća, koliko informacija, da iako je sve vreme ''na oku'' crno-belima i koji su odavno mogli da reaguju ako im je ovaj fudbaler interesantan, što neko sada navodno ima potrebu da ga ''nudi'' klubu iz Humske.

Isti izvor odmah stavlja i tačku na celu priču novim nezvaničnim saznanjima kako crno-beli umesto Mihajlovića imaju neku drugu metu.

Uzgred, Mihajlović ima 25 godina, ugovorom sa Nišlijama je vezan do juna 2021, a u prvom delu sezone je na 21 odigranoj utakmici u dresu Radničkog postigao 11 golova (10 u LSL i jedan u Kupu), uz dve asistencije.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO
Radnicki Meleg Stefan Mihajlovic

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke