Ovo nije bilo ni u vreme Milojevića, Dekijeva Zvezda bez milosti u Superligi!

Autor: Darko Mitrović
subota 26.09.2020.
19:48
Izvor: Sportske.net

Izvanredna forma crveno-belih pred najvažniji meč na evropskoj sceni!

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Devet kola, devet pobeda, uz gol razliku 31:3!

To je učinak Crvene zvezde od početka sezone u Linglong Superligi, a najnoviji, deveti trijumf ekipa Dejana Stankovića upisala je večeras protiv Mladosti u Lučanima rezultatom 4:0!

Mnogi su verovali da će posle gostovanja Proleteru u petom kolu, kada je Zvezda slavila sa minimalnih 1:0, naredni mečevi biti teži za aktuelnog šampiona, ali umesto toga, Stankovićev tim je počeo da beleži jednu za drugom veoma ubedljive pobede - 5:0 protiv TSC-a, pa 3:1 protiv Čukaričkog na Banovom brdu, onda 6:0 u prošlom kolu protiv Voždovca, pa danas 4:0 u Lučanima!

Utakmica je počela u ne baš povoljnim uslovima, padala je jaka kiša i Zvezdi je nešto duže trebalo da ''načne'' rivala, sve do 37. minuta kada je Željko Gavrić postigao vodeći gol.

Bila je to akcija Veljka Nikolića, koji je po levoj strani ušao u kazneni prostor, a onda vratio loptu na liniju peterca, odakle ju je Gavrić smestio u mrežu.

U narednih nekoliko minuta Zvezda je pojačala pritisak, stvorila još par prilika preko Gajića, Nikolića i Petrovića, ali je ostalo 1:0 na kraju prvog dela igre.

Ipak, nije dugo trajala rezultatska neizvesnost, Zvezda je sve vrlo brzo rešila početkom drugog poluvremena.

U 55. minutu Falćineli je pokušao sa nekih 13-14 metara iskosa sa desne strane, golman Zečević je odbio loptu, ali samo do Kataija, koji se lako oslobađa protivničkog igrača i duplira prednost svog tima - 2:0.

Samo minut kasnije, golman Lučanaca je ponovo morao da vadi loptu iz mreže. Ovoga puta Kanga je odlično centrirao sa leve strane, a Falćineli je u skoku još bolje reagovao i udarcem glavom pogodio na 3:0.

Kanga je bio asistent i kod četvrtog gola, ali iz slobodnog udarca, takođe sa leve strane, kada je Radovan Pankov samo okrznuo loptu glavom i ona je završila u donjem levom uglu gola golmana Zečevića - 4:0.

Do kraja, rutinsko odrađivanje posla crveno-belih čija forma zaista obećava pred duel sa Araratom u Jermeniji, a svi današnji golovi mogu da se vide OVDE.

Mladost: Zečević – P. Jovanović, Šatara, Mićević (Milošević od 46.), Cvetković (Perović od 76.)   – Ješić, Krajišnik, Radivojević, Babić (Odita od 46.) – L. Jovanović, Bojović (Kos od 89.).

Crvena zvezda: Borjan – Gajić, Pankov (Eraković od 75), Degenek, Rodić (Gobeljić od 53.) – Petrović (Kanga od 53.) - Nikolić, Katai, Ivanić, Gavrić – Falčineli (Pavkov od 75.).

-
baner
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 26.09.2020
20:03

Проблем је што Деки са великим страхом игра важне утакмице. На три утакмице против ТСЦ, Вождовца и Младости Звезда је дала 15 голова а да није примила ни један а у Јерменији ћемо да гледамо тугу од фудбала.

avatar
Stefan Lazović
Saturday, 26.09.2020
20:33

Zato sto ovi sto igraju nesto ce se preseliti na klupu.

avatar
Dimitrije Petrovic
Saturday, 26.09.2020
20:00

Videlo se danas kolko je Gajić bolja opcija od Gobeljića na desnom beku. Falćineli (ne samo zbog golova) za sad izgleda kao odlicno pojačanje, ovde jedino brine sto ce se u Jermeniji morati sa Njegošem...

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 26.09.2020
19:59

Какво ће сад саопштење да измисле комшије мале.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Saturday, 26.09.2020
19:56

Naravno da nije bilo jer zvezda u svakom u napadu ima po 2-3 slobodna igračam, a mladost protiv Partizana igra "na nož", dok se protiv zvezde šetkaju po terenu i smeju na 0:4, a debeli trener protiv Partizana skače, više, gestikulira, dok protiv zvezde sedi na klupi i gleda utakmicu kao penzioner. I komentator se smorio pa više komentariše porođaj Kataieve žene. Utakmica je rešena još pre nekoliko godina kada je Terzić najavio 5 uzastopnih titula, a kakva je prava snaga videlo se u poslednjih 10 minuta kada su se zbog sramote od rezultata igrači mladosti angažovali, međutim tu je bio zvezdin navijač prerušen u sudiju da sačuva zvezdi mrežu jer osim što je zabranjeno da zvezda ne pobedi, da njeni igrači dobiju crveni karton, zabranjeno će uskoro postati i da primi gol, a sve to ipak nije bilo u Supermilojino vreme.

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 26.09.2020
20:00

Гледаш све Звездине утакмице. Тешко клубу који има такве навијаче.

avatar
Vlada Mutavi
Saturday, 26.09.2020
20:50

I ti komentarišeš više na stranicama posvećenim partizanu nego ovde na zvezdinim. Normalan čovek koji to uočava ne može a da se ne zapita da li više voliš zvezdu ili više mrziš Partizan?!

avatar
Gogi-11
Saturday, 26.09.2020
20:13

Ajd sto se sklanjaju svi zvezdi.... ali zaato ste se vi sklonili n.pazaru i vojvodini?

avatar
Kori Volden
Saturday, 26.09.2020
19:51

-9 u Humskoj a jos nije oktobar :D
Idemo na -20 do kraja sezone, lagano.