Ovo ne dešava često, Đukić NIJE zadovoljan! Progovorio i o Stojketu...

Autor: Darko Mitrović
petak 29.06.2018.
21:25
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

I kada su ga najviše kritikovali tokom prošle sezone, trener Partizana je uglavnom branio svoje igrače i često isticao da ''nema šta da im zameri''. Danas nije bilo tako...

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana nisu opravdali očekivanja u trećoj proveri na pripremama u Sloveniji, poraženi su od ruskog Rostova sa 2:0 i ponovo pokazali stare slabosti, kako u odbrani, tako i u realizaciji koja nikako da se podigne na viši nivo, i pored angažovanja novih napadača ovog leta.

I u prethodne dve utakmice, pogotovo protiv Honveda, bilo je previše propuštenih prilika, što sve više može da brine stručni štab Partizana, desetak dana pred novi izlazak u Evropu.

Posle današnjeg poraza, trener Miroslav Đukić je priznao da ne može da bude zadovoljan onim što su njegovi igrači ovoga puta prikazali.

''Ne možemo da budemo zadovoljni. Istrčali smo 90 minuta, primili smo lako golove, izgubili utakmicu 2:0. Nismo iskoristili svoje šanse, a imali smo dosta prilika. Bili smo rastrzani, teški...

Nismo uspeli kroz igru da stvorimo šanse, već na prekide. Nisam zadovoljan kako smo igrali, ali to je proces. I bolje nam je da dobijemo lekciju u ovom momentu nego da pomislimo da smo nešto više nego što jesmo", izjavio je Đukić, a prenosi ''Mondo''.

Kao pozitivan primer izdvojio je mladog Zlatana Šehovića, koji je odigrao svih 90 minuta na poziciji levog beka, a prokomentarisao je i moguće odlaske dvojice važnih igrača, Nemanje Antonova i reprezentativnog golmana Vladimira Stojkovića, imajući u vidu izjavu popularnog Stojketa koju su preneli pojedini inostrani mediji.

''Antonov se vratio u Grashopers da razgovara, videćemo šta će se desiti. Stojke je naš igrač, na odmoru je, a to su sve spekulacije. Nema smisla ulaziti u bilo šta", istakao je Đukić.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
k.na.bicikli
Sunday, 01.07.2018
02:32

Pa sta ocekujes ..odbrana i dalje ista. U sredini Jankovic gubi svalu loptu,nema pregled,ideju..samo zato sto ima slicne pokrete kao mesi je tu cini mi se..Ozegovic..sta reci o njemu,vidi se iz aviona da nije kvalitetan igrac..bilo koji momak iz omladinske skole bi to bolje radio od njega.Bilo bi kobno po tim ako bi njih dvojica ostali i sl sezone.

avatar
ercov
Saturday, 30.06.2018
19:40

Jos od prosle godine govorim da ce nas Ilijev i Djukic sahraniti sto se i obistinilo u proslom prvenstvu a za ovo koje nadolazi, zaboravimo bilo sta sto bi bilo bolje od u odnosu na proslo. Svaka malo normalnija ekipa ce nas puniti ko nista a domace bunkerice ce bez problema odnositi bodove sa Topcidera kao i prosle sezone. Sta je popravljeno u igri u odnosu na proslu sezonu, koji su to novi igraci doneli kao kvalitet ovom timu, posle dovedena tri leva beka Djukic trazi spas u Sehovicu, opet smo u deficitu na desnom beku, Pantic i Zdjelar su promasene investicije a u napadu smo jos uvek bez organizatora igre i krilnih igraca. Jos kada se doda da ce ih i dalje trenirati i voditi Djukic onda nam je zagarantovano da cemo se posle prvih mesec dana novog prvenstva oprostiti od titule.

avatar
svojnasvome
Saturday, 30.06.2018
00:07

Proces? Pa kolko kod tebe to traje a da se malo pomeri kvalitet igre

avatar
Südkurve München
Friday, 29.06.2018
22:01

Jesmo li i to konacno culi da Djukic nije zadovoljan ???

avatar
deki trbic
Friday, 29.06.2018
23:36

pa moze covek i da ne bude zadovoljan, sta je to cudno?

avatar
Südkurve München
Saturday, 30.06.2018
08:44

Cudo je da je Djukic nezadovoljan