Ovo je Zvezdin plan, Terzić očekuje veliku finansijsku pomoć Vlade Srbije

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.06.2018.
17:25
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

U Zvezdi sledi period značajnih ulaganja.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Brojne zanimljive teme su pokrenute tokom jučerašnje sednice Skupštine Crvene zvezde. Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić napravio je osvrt na proteklu šampionsku sezonu, govorio je i o aktuelnom prelaznom roku, odličnim ponudama koje su stigle u klub, a o svemu tome opširnije možete da čitate OVDE.

Međutim, to nije sve.

Tom prilikom Terzić je najavio i nova velika infrastrukturna ulaganja koja su planirana za naredni period, ali i izrazio nadu da će Crvena zvezda u tim projektima imati i odgovarajuću finansijsku pomoć.

''Planiramo da otkupimo šest kućica koje su naslonjene na naš pomoćni teren broj 4, da ih srušimo i na toj lokaciji izgradimo internat omladinske škole sa sobama za stanovanje, modernim restoranom za ishranu i učionicama za učenje.

Planiramo da iza severne tribine našeg stadiona pored tunela za izlazak na teren izgradimo mediko-blok i teretanu za naš prvi tim, a u nastavku te zgrade da napravimo zatvorenu salu dimenzija 40x80 metara za rad naše omladinske škole u zimskim uslovima.

Najveći posao nas očekuje na rekonstrukciji zapadne tribine našeg stadiona gde očekujemo veliku finansijsku pomoć Vlade republike Srbije'', poručio je Terzić.

Na kraju, otkrio je i koliko bi sredstava bilo potrebno za sve planirane poslove.

''Planiramo da sve postojeće stolice na zapadnoj tribini zamenimo komfornijim i udobnijim, da napravimo nove ulaze, nove toalete, prostor sa restoranima za boravak pre utakmice i u poluvremenu, skaj boksove, VIP ložu i mnoge druge stvari koje bi u velikoj meri podigle nivo komfora na našem stadionu.

Prva faza bi koštala dva miliona evra, a ukupna investicija 10 miliona evra.

Sada smo u fazi izrade projekata i pripreme potrebne dokumentacije koja prethodi dobijanju građevinskih dozvola. Planiran početak radova je na kraju jesenje sezone'', istakao je Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak