Ovo je znak da će Partizan na proleće zaista biti jači?

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.12.2018.
13:24
Izvor: Sportske.net, republika.rs

Po Mirkovićevoj želji...

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Pisali smo u više navrata na tu temu, neočekivano je mirno u Humskoj kada je u pitanju angažovanje novih igrača.


Tom temom danas se bavi i ''Srpski telegraf'', koji akcenat stavlja na jučerašnje saopštenje Partizana, posle razgovora čelnika kluba sa trenerom Zoranom Mirkovićem.

Iako je u tom saopštenju naglašeno ''da su potpuno neumesne, nepotrebne i maliciozne sve spekulacije u vezi sa statusom trenera prvog tima'', pomenuti izvor danas piše da je Mirković navodno razmišljao i o ponudi neimenovanog kineskog drugoligaša, ''nezadovoljan opštim stanjem u klubu i domaćem fudbalu''.

Ali, ako je i bilo takvih razmišljanja, od juče to više nije tema. Mirković ostaje u Partizanu, a ''Srpski telegraf'' je na osnovu drugog dela saopštenja došao do zaključka da je Mirković ''sigurno dobio garancije da će mu stići adekvatna pojačanja''.

To bi trebalo da bude bar po jedan kvalitetan igrač u svakoj liniji tima. I Mirković i navijači to priželjkuju, uprava je na potezu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Thursday, 27.12.2018
00:41

vratice nam sumu da se oproba ponovo....plus stoper iz surdulice...i mooooozda krilo....rikardo ernandez madeiro velaskez-veliki promasaj! eto nam pojacanja s ovim pacerima

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 25.12.2018
22:33

Izgleda su ljuto prevarili dobrog i mirnog čoveka i trenera Mirkovića.Jer imaju u planu da prodaju Jankovića,Gomeša, mislim Markovića i još dva tri igrača od boljih.O pojačanjima ni reči nema.Osim onog neproverenog i već prezrelog beka koji je mnogo daleko od forme.Treba porazmisliti šta se iza tog brega valja.Sa naj boljim namerama-pozz.

avatar
Silent
Tuesday, 25.12.2018
17:39

Stize nova tura drva nema zime

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 25.12.2018
14:52

Levi bek, zadnji vezni (ako ode SZ, razume se), centralni vezni i spic su pod moranje, desni bek moze da bude i Enake, a na stoperu mozemo nekog, ali, za klupu. Krilo bi trebao da bude neki univerzalac u smislu igranja na/po oba boka, ali, to ne treba siliti, za/na to mozemo mozda malKo i da sacekamo. Sto se tice Gajica, ako je iole moguce da dodje i predje kod nas, sve snage usmeriti na to da ga dovedemo, ali, bas sve.

avatar
Delije Sever 021
Tuesday, 25.12.2018
14:46

Pa bice,vraca se Suma