Ovo je već vest, Miloje hvalio igrača: "Doneće mnogo Zvezdi!"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 21.08.2019.
23:59
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva izjava trenera Milojevića.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Vladan Milojević je večeras uživao u Bernu.

Gledao je sjajnu utakmicu, imao priliku da vodi Crvenu zvezdu do 2:2 protiv Jang bojsa, a ono što je najviše isticao posle utakmice jeste veoma brz teren, odnosno veštačka podloga koja je više odgovarala domaćinima.

"Uživali smo gledajući utakmicu sa četiri gola, moglo je da ih bude još. Čestitam mojim igračima na igri, koliko su mogli po ovakvom terenu, ali ne mogu da im zamerim ništa na borbi, htenju, želji. Možda je prelomni trenutak mogao da bude kod onog kornera kad je Rodić šutirao i promašio pri 2:1. U svakom slučaju, kako god da se završilo, znali smo da nas čeka i drugo poluvreme u Beogradu i videćemo koja ekipa će proći dalje", rekao je Milojević.

On je istakao i da će u Beogradu igrati kao da je 0:0.

"I pre utakmice znali smo da nas čeka brza i motorički jaka ekipa. Sve je bilo lepo, ambijent odličan, verujem da su navijači uživali. Ambijent je bio prelep i zahvalio bih se navijačima koji su napravili divnu atmosferu i još jednom pokazali kako se voli i bodri i klub i zemlja. U Beogradu ćemo igrati kao da je 0:0", rekao je on.

Nakon što je istakao veliku žal zbog neigranja svojih bitnih igrača koji su bili suspendovani, govorio je i o Garsiji iako ne voli često da priča pojedinačno o fudbalerima.

"Mogu da kažem da sam presrećan zbog debitantskog gola Garsije, on je igrač koji će mnogo doneti Zvezdi. Brzo će način njegove igre ući u srca navijača Zvezde. Ni on ni mi se ne sećamo kad mu je bila poslednja takmičarska utakmica. Pokazuje ljubav prema Zvezdi i profesionalac je, sjajan momak i igrač. Rekao je da može i da hoće da pomogne, plemenit igrač. Izveli smo ga jer je slab po pitanju fizičke pripreme, što se videlo i u prvom poluvremenu. Nikad nije igrao na veštačkoj travi, sve mu je nešto bilo prvi put, malo sam se i pribojavao, ali drago mi je da mu se sve vratilo na pravi način. Ponosan sam i na njega i na sve"
, rekao je Milojević.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 22.08.2019
13:16

Garsija je veliki majstor,uveriće se mnogi.

avatar
Thursday, 22.08.2019
07:16

Iskreno, odlican rezultat. YB su dobra, bas dobra ekipa, brzi su i skocni, jako nezgodni ali je Miloje postavio odlicnu taktiku. Penal i nije sporan, da nema VAR-a ne bi ga sudili, ovako sta da radis, bilo je kontakta to je sigurno a zasto ga je bilo u mrtvom uglu e to treba Boćko da nam odgovori. Ivanic nesto slabiji, ostali dobri, Borjan sjajan kao i uvek, isto kao i Degenek. U BG pred punim stadionom imamo istorijsku sansu da opet igramo LŠ i izadjemo iz finansijskih problema. Valjda cemo i uspeti. Mozda je vreme da i Boćko bude prodat.

avatar
Nenad Van Sebe
Thursday, 22.08.2019
07:16

Patetiko moja pređi na nekog drugog.. I nema smisla da bar pet puta ne kažeš da ćemo igrati u Beogradu kao da ja 0:0.
Trener prevara.

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 22.08.2019
07:13

У Београду Звезда побеђује.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 22.08.2019
06:26

Platili transfer Garsije čak 2M € i dali ogromnu platu, a trener priča kako mu sve prvi put i kako je za njega sve novo, kao da su pružili sedamnaestogodišnjaku šansu da debituje među seniorima. Plemenit igrač pesnicom u glavu protivnika za najmanje 3 utakmice kazne, a VAR soba ne vidi ni crveni karton. I sada slave oni koji su pljuvali Briha i njegov VAR tim na SP, a kao što je oštećena Srbija tako jenu Jang Bojs.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 22.08.2019
06:22

Da su zvezdini navijači okačili transparent: ''Vrati zvezdo 22M € državi'' onda bi mogli da kažemo da se bore za svoju zemlju, međutim oni podržavaju klub koji se hvali kako neće vratiti državi 22M € duga, klub koji je sebi izmislio titulu bez Kosova i Metohije i Vojvodine.

avatar
Silent
Thursday, 22.08.2019
00:43

Malo je sto nas kradu godinama u nasoj ligi pa nas krenuli krasti i u LS ni p od penala znaci ladno im pokloni penal

avatar
Kajri Irving
Thursday, 22.08.2019
04:04

Ovaj vic je odličan.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Thursday, 22.08.2019
07:51

Да, без проблема...Нама то не би судио никад...

avatar
Silent
Thursday, 22.08.2019
00:37

Sutra svim ❤️❤️❤️❤️ uz Molde