Ovo je previše! Hoće li Tumba imati 11 igrača da večeras izvede na teren?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.11.2020.
16:37
Izvor: Sportske.net, Blicsport

Neverovatne stvari dešavaju se u reprezentaciji Srbije...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Takmičenje u grupnoj fazi Lige nacija večeras se završava, a reprezentacija Srbije dočekaće selekciju Rusije na ''Marakani'' od 20 časova i 45 minuta.

Našem timu neophodna je pobeda, uz poraz Turske protiv Mađarske, kako bi ostala u Ligi B, ali sve ovo što se dešava u našem timu uoči ovog meča ne deluje nimalo obećavajuće.

Najnoviju informaciju na tu temu preneo je ''Blicsport'', prema čijim saznanjima, ni Marko Grujić neće moći večeras da se stavi na raspolaganje selektoru Ljubiši Tumbakoviću, iako je bio planiran da zameni Sergeja Milinković-Savića! Razlog - potres mozga koji je Grujić doživeo na poslednjem treningu?!

Grujić je tako postao deseti fudbaler koji posle okupljanja početkom prošle nedelje više nije na raspolaganju našem, nacionalnom timu.

Podsetimo, prethodno su iz kombinacije za sastav tima ispali Filip Đuričić, Luka Milivojević, Sergej Milinković-Savić, Darko Lazović i golman Đorđe Nikolić zbog koronavirusa, Dušan Tadić i Aleksandar Katai zbog povreda, Saša Lukić zbog parnih žutih kartona, a o slučaju Aleksandra Kolarova se već previše pisalo u medijima. Osim toga, posle njegovog povratka u Inter potvrđeno je da je i on pozitivan na koronavirus.
-
baner

Praktično na čitav jedan tim Ljubiša Tumbaković ne može da računa za meč sa Rusima, nadamo se da će u ovih par sati do početka utakmice bar ostatak ekipe sa spiska pozvanih igrača moći da nastupi...

U prilogu pogledajte kako je izgledao kompletan spisak igrača na koje je Tumbaković računao za mečeve sa Škotskom, Mađarskom i Rusijom.

Srećom, pozvao je 32 igrača, pa još uvek ima dovoljno rezerve da skrpi kakav-takav tim.
-
Srbija spisak

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan Delija
Wednesday, 18.11.2020
20:30

Stize Muslinova kletva, to je to.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 18.11.2020
18:19

Tako mu i treba kad nije dopunio spisak onda kad je trebao-morao.

avatar
peca
Wednesday, 18.11.2020
18:01

More sima onima sto se ovako ponasaju prema reprezentaciji oduzeti pasose pa neka idu slobodno u drzave gde su im klubovi!
Ni jedna persona koja ovu gadost radi ne treba vise da kroci na tle Srbije ...