Ovo je novi kvartet koji bi Zvezdi mogao da donese ogromnu zaradu!

Autor: Darko Mitrović
petak 28.12.2018.
12:08
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Ako sve bude kako se očekuje, u Zvezdi će zadovoljno trljati ruke u narednom periodu. Možda već i na leto...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

S obzirom na ogromnu prednost u odnosu na prve pratioce na tabeli Superlige, i realno veliki kvalitet Milojevićevog tima, Crvena zvezda će tokom prolećnog dela sezone imati prilku da na superligaškoj sceni značajnije promoviše i svoje nove, mlade snage koje su se već dokazale među omladincima.

Tih momaka ima više, ali za sada su se četvorica posebno izdvojila - pre svih odlični golgeter Dejan Joveljić, zatim levi bek Aleksa Terzić, vezista Veljko Nikolić i štoper Strahinja Eraković.

Ovaj kvartet je u razgovoru za ''Kurir'' posebno apostrofirao i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela, koji najavljuje da ćemo tokom proleća moći ove fudbalere da vidimo na superligaškoj sceni, u prvom timu, bez obzira na veliku konkurenciju iskusnijih igrača.

''Joveljić i Terzić su sve vreme uz prvi tim, trenirali su i bili u rotaciji. Njih dvojica su prošli letnje pripreme i sigurno će biti i sada na zimu uz ostatak ekipe. Veljko Nikolić je povređen.

Radiće sa našim kondicionim trenerom i u dogovoru sa njim, kao i lekarima, donećemo odluku hoće li ići na pripreme sa prvim timom. Kad se oporavi, nema razloga da ne bude priključen prvom timu.

Pored njih imamo i malog Erakovića, koji takođe izlazi iz povrede. On je prošle zime i letos bio na pripremama sa prvim timom. Ima tu još nekoliko klinaca koji su talentovani i koji su pod budnim okom našeg stručnog štaba. Svi će postepeno biti uvođeni u prvi tim'', istakao je Mrkela.

S obzirom na potencijal koji poseduju ovi fudbaleri, na Marakani s pravom mogu da se nadaju i značajnoj zaradi od njihovih transfera u inostranstvo kada za to dođe vreme. Za razliku od nekih ranijih godina, crveno-beli su sada u situaciji da ne žure sa prodajama najtalentovanijih igrača i imaju priliku da sačekaju onaj trenutak kada im cena na tržištu bude najpovoljnija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žarko Petrović
Friday, 28.12.2018
16:38

Prodajom Krsticica se otvorilo mesto za rotaciju u kojoj bi bio Veljko Nikolic, i on jednostavno mora da igra, Graficar je prerastao odavno. Joveljic i Terzic dobijaju priliku kolko je to moguce, sad na prolece ce verovatno vise igrati nego do sad. A Erakovic je tek peti stoper trenutno, mozda ce biti i cetvrti, tako da tesko da dobije neku sansu. Mozda tek kad se resi prvenstvo matematicki

avatar
Friday, 28.12.2018
15:53

Dve dobre sezone i već se rasprodaje sve živo. Džaba nam uspeh i sve kada poslujemo kao amateri. Nije ni čudo što je Dušanovo carstvo trajalo svega 20 godina dok su ostale imperije trajale vekovima, neke čak i hiljadama godina. Džaba nam sve kada ništa ne možemo da održimo na duge staze i kada sve s***emo u rekordno kratkom roku.

avatar
prike
Friday, 28.12.2018
14:29

Продајте их већ на лето, па после доведите играче из Џибутија и добро их платите. А наша деца нека се злопате по туђини.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 28.12.2018
14:56

Koji je to klub Dzibuti.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 28.12.2018
13:42

To ce biti najbolja Zvezdina invensticija ako ta cetiri igraca zaigraju za prvi tim jer oni su najvece Zvezdino blago.

avatar
Sale1389
Friday, 28.12.2018
13:17

Eh da su ranije usli u Evropu. Da mogu kao sada da zadrze igrace poput Jovica, kojeg bih na kraju prodali za 10 miliona, najmanje. Ali nema veze, bice Joveljic, samo da mu pruze vise sanse. Mislim da je Boaci pao u formi bas. Mozda ga iscupa ovaj proljetni dio.