Ovo je neophodan uslov da Miloje ode iz Zvezde, ponude stižu sa četiri strane!

Autor: Darko Mitrović
subota 18.05.2019.
13:11
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Pare nisu problem, nešto drugo je u pitanju...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Samo pet dana ostalo je do kraja sezone za Crvenu zvezdu, a šef struke aktuelnog šampiona Vladan Milojević je i dalje zagonetan u vezi svog ostanka na ''Marakani''.

Na svečanosti u četvrtak, na kojoj je ponovo proglašen za najboljeg trenera u Superligi, Milojević je poručio da su šanse da i sledeće sezone bude na klupi Crvene zvezde ''50:50'' i da će tek uslediti razgovori na tu temu sa čelnicima kluba.


''Novosti'' sada otkrivaju da za Milojevića postoji interesovanje sa četiri različite strane - iz Kine, gde je Hebei pre par dana smenio trenera Krisa Kolmena i gde je Milojević jedan od kandidata da ga nasledi, zatim iz Saudijske Arabije, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Grčke, ali da je ključni Milojevićev uslov za prihvatanje neke od pristiglih ponuda - postojanje adekvatnog projetka koji bi ga dovoljno zainteresovao, toliko da godinu dana pre isteka ugovora napusti Crvenu zvezdu.

Dakle, novac sam po sebi nije presudan, jer da jeste, Milojević bi verovatno već prelomio, ali kako ''projektom'' impresionirati Zvezdinog trenera?

To već znatno teže ide i utisak je da što vreme više bude prolazilo, Zvezdine šanse da Milojević ostane biće sve veće. U ovom trenutku, procenjuju ''Novosti'', one više nisu 50:50, već 51:49 u Zvezdinu korist...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 18.05.2019
14:20

Od 50% da ostane skočile šanse na 51%...wooow drama ahahahahahahaha

avatar
RG VILI
Saturday, 18.05.2019
20:56

Cirkus sta pisu :)