Ovo je Muslinova dilema pred Irsku?

Autor: Darko Mitrović
subota 02.09.2017.
20:27
Izvor: Sportske.net

Selektor Srbije Slavoljub Muslin zadovoljan je posle ubedljivog trijumfa nad Moldavijom i još jednog velikog koraka ka Mondijalu.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

''Orlovi'' su večeras u Humskoj, po pravoj provali oblaka, savladali Moldaviju sa 3:0, a na konferenciji za medije posle meča, Slavoljub Muslin je primetio kako Srbija igra dobro u takvim vremenskim uslovima.

''Da se zahvalim navijačima koji su došli po ovom vremenu koje nam nije išlo na ruku ali jeste rezultat. Očito dobro igramo po mokrom terenu. Čestitam igračima, odradili su profesionalno, nisam u to ni sumnjao.

Golove smo dali na vreme, u drugom poluvremenu smo malo držali loptu. Nisam hteo da rizikujem, igrače sa žutim kartonima sam zamenip. Sve je proteklo kako treba, rutinska pobeda, moglo je da bude i ubedljivije", izjavio je Muslin.

O Moldaviji...

"Ništa novo nisam video, oni su odigrali u sistemu 4-2-3-1, odigrali su kako smo i očekivali, dobro smo se spremali. Večeras nam nisu stvorili šansu, mi smo polako došli do prvog gola i sve je bilo lakše O rezultatu iz Irske Povoljan rezultat ali nam to ne daje pravo da se opuštamo. idemo i tamo na pobedu, važno je da nema povređenih igrača, da smo bili efikasni, da nismo primili gol. Nema euforije, još smo daleko, a jedan korak smo bliže Rusiji", naglašava selektor.

Mnoge je iznenadilo što Antonija Rukavine nije bilo u protokolu, ali ga je Mijat Gaćinović sjajno odmenio.

"On se na poslednjoj utakmici svog kluba povredio i nije igrao. Došao je, trenirao je, ima testove, nisam želeo da rizikujem. Očekujem da bude spreman i da izađe protiv Irske", otkrio je Muslin.

Na taj komentar se odmah nadovezalo i još jedno pitanje - da li zna sastav za Irsku.

"Imam ideju, za jednog igrača imam nedoumicu. Imamo još dva dana, videćemo da li ćemo imali nekih problema. Posle meča se niko nije žalio na povredu. Ideju imam i znam koji tim treba da počne protiv Irske", naglašava Muslin.

Na kraju se osvrnuo na partije Gaćinovića i Ljajića.

''Gaćinović je opet dao važan gol. Igrao je odlično nevezano za gol, doneo nam je svežinu. I ulaskom Ljajića sam zadovoljan, trudio se da uklopi u igru, šteta što nije postigao gol. Ono što igra ovde nije isto što igra u klubu ali trudi se da ispuni zadatke i sa te strane sam zadovoljan'', zaključio je Muslin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Младен Глишовић
Sunday, 03.09.2017
13:07

Pozitivno sam iznenadjen postavom. Samo umesto gudelja bih ubacio radoju. To je to najbolje sto imamo ii sulejmani bi trebalo da igra bitnu ulogu

avatar
Miloš Buščinski
Sunday, 03.09.2017
10:47

Selektor nas posle toliko vremena vodi direktno na SP,a pojedinci daju sebi za pravo da menjaju sastav koji ide ka vrhu?!Svako ima pravo da iznese misljenje,ali cemu kritike sada?Da se mozda vrati Đoric za selektora,ili Radovan? Da i ja volim Sergeja,ali on i Matic nisu bas par koji je skladan(po mom misljenju i ne kazem da sam u pravu)Sergej zasluzuje priliku svakako.

avatar
OneSeasonWonder
Saturday, 02.09.2017
21:37

Ubedljivo imamo najlaksu grupu....Ja ne znam sta misli ovaj Muslin kada mu igra Gudelj koji igra u najboljoj ligi na svetu (Kineskoj) a nije ni pozvao SMS kojeg traze Juve,Real itd,nude preko 50 miliona

avatar
AC REVOLTIZAN
Saturday, 02.09.2017
21:52

Kad je Real trazio Sergeja?

avatar
Srba Stamenkovic
Saturday, 02.09.2017
22:28

Navodno u ovom prelaznom roku.

avatar
OneSeasonWonder
Saturday, 02.09.2017
22:27

Nisam siguran al sam citao da su nudili 80 milki...

avatar
Srki987
Saturday, 02.09.2017
22:05

Samo da znam šta mu je dečko skrivio pa ga ne zove, sa Matićem bi činio idealan tandem iza Tadića, Milivojević i Gudelj klupa, al eto, dal se zamerio Muslinu nekako...baš mi je žao, podrška Sergeju!

avatar
simbadlija1988
Saturday, 02.09.2017
20:48

ajde neka igraju vec jednom pozicije koje igraju po klubovima a ne svaki drugi igrac ne igra svoju poziciju

avatar
Jack Rackham
Saturday, 02.09.2017
20:45

Da padnu i Irci i dirrktno na SP

avatar
AC REVOLTIZAN
Saturday, 02.09.2017
20:31

Rajkovic (Stojkovic)- Ni. Maksimovic (Ivanovic), Spajic (Maksimovic), Nastasic- Gacinovic, Ne. Maksimovic (Gudelj), Matic, Kolarov- Tadic, Ljajic- Prijovic. Posle neka (po potrebi) udju Gudelj, Kostic i Mitrovic.

avatar
Emperador(2018)
Saturday, 02.09.2017
20:44

Nemanja i Nikola Maksimović nema treci

avatar
AC REVOLTIZAN
Saturday, 02.09.2017
21:51

Znam da nema, mislio sam na Nikolu ako Ivanovic bude desni stoper.

avatar
CZYNWA
Saturday, 02.09.2017
21:03

Сложио би се са свим осим да Пријовић иде испред Митра, а поред Матића Лука Миливојевић, који ипак игра редовно за разлику од Максимовића, и игра озбиљан фудбал, за разлику од Гудеља.