Ovo je Đukićev spisak za Plzenj, ima odličnih vesti!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.02.2018.
09:18
Izvor: Sportske.net

Partizanova ekspedicija otputovala jutros u Plzenj, gde će sutra od 19 časova voditi borbu za plasman u osminu finala Lige Evrope.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Kao što znate, prvi meč u Beogradu završen je nerešenim rezultatom, 1:1, iako je Partizan bio bolji rival i imao vođstvo do desetak minuta pred kraj meča.

Jasno je da će crno-beli u revanšu morati bar jednom da zatresu mrežu Viktorije ukoliko žele u narednu fazu takmičenja, a u tome će im pomoći i nekolicina oporavljenih prvotimaca.

Naime, izuzev rekonvalescenta Nebojše Kosovića i suspendovanog štopera Milana Mitrovića, treneru Miroslavu Đukiću su svi ostali na raspolaganju, među njima i Ognjen Ožegović, Saša Zdjelar i Bojan Ostojić koji su zbog povreda propustili prvu utakmicu u Humskoj. Na spisku je i zamenik kapitena Miroslav Vulićević, koji je u Lučanima doživeo lakšu povredu, pa se očekuje i njegov nastup.

Šef struke crno-belih na put u Plzenj poveo je 21 igrača, a to su:

Golmani - Stojković, Jovičić, Popović.

Odbrana - Vulićević, Miletić G. Nemanja, Miletić R. Nemanja, Ostojić, Antonov, Marković, Urošević.

Vezni red - Jevtović, Pantić, Tošić, Radin, Suma, Zdjelar, Ilić, Janković, Ivanović.

Napad - Ožegović, Tavamba.

Dodajmo još da Partizanovu ekspediciju u Češkoj predvode predsednik Milorad Vučelić, potpredsednik Vladimir Vuletić, generalni direktor Miloš Vazura i sportski direktor Ivica Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 22.02.2018
11:10
avatar
Magija to smo mi
Wednesday, 21.02.2018
14:50

Ja bi Saleta od prvog minuta

avatar
SRCE MOJE
Wednesday, 21.02.2018
11:13

Samo jako punim srcem i pobeda dolazi

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Wednesday, 21.02.2018
10:51

Zasto nije poveo malog Jovanovica? Nula od trenera nula

avatar
Wednesday, 21.02.2018
10:26

Dobro je sto smo poveli tri golmana, ne razumem komsije koje su povele samo dva. Sta ako se povredi jedan? Zeznuto je to veoma, treba uvek bar jos jedan da ide makar to bio i neki klinac. Ja bas mislim da Vulicevic nece igrati, a Djukic je izjavio da nece koristiti Radina na toj poziciji. Problem je sto najverovatnije nece ni na njegovoj prirodnoj, a NE MOGU da verujem da nije otputovao Jovanovic, narocito ako se uzme u obzir da je njegov tu konkurent rekonvalescent:-/// Stojkovic- Miletic, Ostojic, Miletic, Urosevic- Jevtovic, Zdjelar- Tosic, Suma, Pantic- Tavamba. Nije ono sto prizeljkujem, samo ono sto mislim da ce biti. Ili tako ili Vule, celavi Mileta, Ostoja i Urke. Baj d vej, kao sto sam juce i (na)pisao, Cucin nema pravo igranja za nas u Evropi i nije na spisku putnika. Vlada M. je napisao kako treba da igramo.

avatar
Borke
Wednesday, 21.02.2018
11:29

Ne znam zasto nije poveo Bosnjaka, a poveo je 3 golmana?

avatar
Thursday, 22.02.2018
09:07

Pazi, tri golmana je i trebao da povede, odmah da se razumemo:-D Imajuci u vidu sve okolnosti (Ostojic se vraca posle povrede, Sveta je neiskusan, kosatom Mileticu to nije prava pozicija, a imenjak mu i prezimenjak ce mozda morati da igra desnog beka sto mu je uvek u podsvesti), logicno bi bilo da povede i Bosnjaka, ali, ne mogu bas da kazem da nije dobro i ispravno procenio koga od klinaca treba tamo da povede kad vec nije poveo obojicu, za toliko bar ne mogu da kazem da je pogresio. Izvini sto su me blokirali:-), jos juce sam ti odgovorio i taj odgovor je bio malo lepsi.

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 21.02.2018
15:32

brate jako se ti cimas oko sastava. nazalost igrace kosati stopera sa ostojicem. tu nam je zesci problem. jevtovic nece igrati.