Ovo je bio Vokrijev poslednji susret sa Partizanom, rastali su se prijateljski...

Autor: Darko Mitrović
subota 09.06.2018.
12:31
Izvor: Sportske.net

Vest o smrti Fadilja Vokrija odjeknula je danas širom ''ex-Yu'' regiona, prilika je da se podsetimo i njegovog posldnjeg susreta sa Partizanom, u čijem se dresu proslavio kao fudbaler.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti


S obzirom da ga ovdašnja fudbalska javnost najbolje pamti iz vremena dok je nosio dres Partizana, podsetićemo se i nedavnog, nažalost i posldnjeg susreta sa svojim nekadašnjim klubom.

Znate već, bilo je to jesenas, tokom duela između Skenderbega i Partizana u okviru grepne faze Lige Evrope.

On se na tu temu oglasio odmah posle žreba, kada su se mnogi pribojavali incidenata.

''Dobro je za fudbal u našem regionu da imamo klubove koji će nas predstavljati u Evropi. Za mene ima poseban značaj to što je moj bivši klub (Partizan) prošao u grupnu fazu Lige Evrope“, preneli su tada mediji izjavu Vokrija.

On je potom bio specijalni gost na zvaničnoj večeri rukovodstava Skenderbega i Partizana u albanskom Elbasanu, uoči susreta koji je završen bez golova, 0:0.

S tim u vezi, generalni direktor Partizana Miloš Vazura otkrio je tada i da će Vokri posetiti crno-bele u hotelu, dobiti ulaznice i utakmicu gledati zajedno sa ljudima iz delegacije kluba...

Dakle, bez obzira na višedecenijske političke tenzije, suprotstavljene stavove, kao i ratne sukobe krajem devedesetih, Vokri se rado susretao sa ljudima iz kluba u kojem je ostavio dubok trag pre tri decenije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak