Ovo je Batin izbor za Lučance! Da li nam klupa govori ko na zimu odlazi iz Partizana?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 01.12.2018.
14:42
Izvor: Sportske.net

Partizan na teškom gostovanju...

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Partizan čeka teško gostovanje u Lučanima, loš teren bi mogao da bude problem, a Zoran Mirković se odlučio za sledeći sastav:

Stojković, Nemanja R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Danilo Pantić, Zakarić, Nikolić, Rikardo Gomeš.

Nema Jankovića, vratili su se oporavljeni Zakarić i Šćekić, a Zoran  Tošić će ponovo čekati šansu sa klupe, po svoj prilici zbog lošeg terena u Lučanima, kako ne bi rizikovao neke nove probleme tek što se vratio posle duge pauze zbog povrede.

Na klupi su: Kljajić, Tošić, Đerlek, Šehović, Ivanović, N G Miletić, Kosović.

Upada u oči da opet nema Rumuna Enakea ni među rezervama, opet je razlog višak stranaca, a po ko zna koji put ove sezone, on je prekobrojan pored Zakarića, Šćekića, Valijentea i Rikarda Gomeša.

Nedavno se najavljivao njegov siguran odlazak na zimu iz Partizana, baš iz tog razloga, onda je usledila povreda Šćekića, pa je Enake dobio šansu, postigao i dva gola, ali sada se sve vratilo na staro kada je Rumun u pitanju.

Izgleda da će ipak spakovati kofere...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dejanera2
Saturday, 01.12.2018
16:02

Sve sto je taj Rumun odigrao bilo je korektno cak i vise od toga ali glupavo pravilo o broju stranaca kostalo ga je toga da ne bude uvek u prvih 11 nego da ceka da se ko povredi ili dobije kartone.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 01.12.2018
16:00

Zar nije logicnije da krene ovako? Stojkovic- Enake, Miletic, Valiente, Urosevic- Tosic, Zdjelar, Pantic, Zakaric- Gomes, Ivanovic. Da imamo jednog stranca manje (''pasoski''), klupa bi bila ova: Kljajic, Markovic, Sehovic, Scekic, Jankovic, Kokir (Djerlek), Nikolic. Tosic i Zakaric kao i Gomes i Ivanovic mogu i da se rotiraju.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 01.12.2018
15:51

Nije jedan gol nego dva, Cuka i Vosa. Zasto Jankovica nema ni na klupi?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 01.12.2018
15:43

Nema ni Tosica...