Ovo bi bilo sjajno za Srbiju - Arnautović ne igra?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 08.10.2016.
18:33
Izvor: Sportske.net, Beta

Marko Arnautović je morao na lekarske preglede, veliko je pitanje da li je sposoban da igra protiv Srbije.

BETA/AP Photo/Hans Punz
BETA/AP Photo/Hans Punz

Povezane vesti

Fudbalski reprezentativac Austrije Marko Arnautović otišao je na lekarske preglede kad je nacionalni tim sleteo u Beograd, ali se za sada ne zna da li će moći da igra u nedelju protiv Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Arnautović je protiv Velsa dao oba gola za Austriju u meču koji je završen 2:2, ali je u Beograd doputovao sa povredom. Posle kratkog boravka u hotelu, ovaj 27-godišnji napadač otišao je kod svog lekara-specijaliste u Beogradu, Andreja Milutinovića, sa kojim saradjuje u poslednje četiri godine.

Posle jednosatnih pregleda nije doneta konačna odluka. Arnautović će moći da trenira sa timom i tada bi trebalo da se zna da li će napadač Stouka igrati protiv Srbije.

Milutinović radi i sa drugim svetskim fudbalerima i bavi se oporavkom od vrlo teških povreda, kao i od povreda kojima je potrebno hitno izlečenje kao što je to ovom prilikom slučaj.

Posle prva dva kola u Grupi D, Srbija, Austrija, Vels i Irska imaju po četiri boda, po remi i pobedu, dok Gruzija i Moldavija imaju po dva poraza.

U nedelju se igraju i utakmice Moldavija-Irska i Vels-Gruzija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vesely
Saturday, 08.10.2016
21:07

Nije sjajno. Ako naši žele da igraju ozbiljan fudbal sa ozbiljim reprezentacijama, moraju da računaju da igraju protiv njihovih ozbiljnih igrača. Sečam se kada smo protiv Jermenije igrali Mikhtarijan, jedini njihov vrhunski fudbaler nije igrao, pa smo jedva izvukli bod. Suština je da mi igramo dobru odbranu bez kikseva, pogotovo na prekidima, a tehniku i igru već imamo... Tako da neće biti problema.

avatar
Steffi
Saturday, 08.10.2016
19:09

To Marko Srbendo!