Oven opet prognozirao, kakve su šanse Partizana protiv "rezervnog" Junajteda?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 06.11.2019.
10:37
Izvor: Sportske.net

Pogodio je ishod prvog meča...

EPA/DAVID CROSLING
EPA/DAVID CROSLING

Povezane vesti

Majkl Oven se opet oglasio predviđanjem pred utakmicu između Junajteda i Partizana, on je podsetimo u Beogradu prognozirao da će "Đavoli" dobiti i pogodio, mada je Partizan bio blizu pozitivnog rezultata.

Nekadašnji fudbaler Liverpula, Reala i Junajteda i osvajač "Zlatne lopte", ponovo je prognozirao ishod na "Old Trafordu" i iako veruje da će Solskjer izvesti rezervnu ekipu, nema sumnje u pogledu pobede domaćih.

"Prateći formu u LE, Junajted mnogo bolje prolazi nego u PL, pa se poraz od Bornmauta neće puno odraziti na ekipu. Verujem da će dobiti Partizan, podsetiću da Junajted nije primio gol u LE. Sigurno će im se žuriti da završe posao posle četiri meča u ovom takmičenju i stignu do prvog mesta u grupi", kaže Oven.

Inače, prema informacijama iz Engleske, Solskjer će izmeniti čak osam igrača u odnosu na tim koji je izgubio u Dorsetu za vikend.

Na gol će Romero, Megvajer, Roho i Džons će biti štoperi, mladi Vilijams koji je oduševio trenera u Beogradu će biti levi bek, desno se vraća Van-Bisaka.

Na sredini ponovo Fred i Garner, nema MekTominaja, u napadu, Lingard, Mata i kao centralni napadač Grinvud.

Solkjer će odmoriti i Rašforda, Marsijala, Lindelefa, nema ni Ešlija Janga, Pereire, povređeni su Pogba, Matić, Tuanzebe, Šo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Wednesday, 06.11.2019
11:58

3. Postava nikad losijeg Mancester Junajteda. Je l' tako ?? Ne cujem vas

avatar
REVØLT
Wednesday, 06.11.2019
11:57

Naravno da nije primio gol kada ni Alkmaru ni nama nije dosudjeno nekoliko penala.