Ove sezone odlično igra, nada se Zvezdinom dresu, a ima poruku i za selektora

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.12.2018.
14:31
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Iskreno i otvoreno govori, hoće li mu se želje ispuniti?

EPA/OLIVIER HOSLET
EPA/OLIVIER HOSLET

Povezane vesti

Doskorašnji srpski reprezentativac Stefan Mitrović godinama već gradi karijeru u inostranim klubovima, a od ovog leta je član francuskog Strazbura.

Kakav utisak je u ovom klubu ostavio 28-godišnji srpski štoper najbolje ilustruje podatak da Mitrović u poslednje vreme nosi i kapitensku traku u ekipi Strazbura.

Naravno, standardno igra, a njegov tim se za sada odlično drži na tabeli francuske Lige 1, gde posle 19 kola zauzima sedmo mesto.

Ipak, ono što mu je odavno najveća želja jeste da jednog dana zaigra i za Crvenu zvezdu. To je ponovo potvrdio i u izjavi za ''Kurir'', ali je priznao i da to u ovom trenutku nije realno.

''Sanjam da bih jednog dana mogao da zaigram u dresu Zvezde. Odrastao sam u Beogradu, počeo sma u crveno-belim mlađim kategorijama, i to bih voleo nekako da mi se ostvari. Potrebno je da budem u odličnoj kondiciji, da sam potreban Zvezdi i da se poprave uslovi u našoj ligi. Ovako kako je sada, ne vidim sebe u SL'', izjavio je Mitrović.

Kada je reprezentacija u pitanju, upisao je 13 nastupa za naš nacionalni tim, ali u poslednje vreme nije u planovima selektora. S obzirom na igre u tekućoj sezoni, s pravom se nada povratku među ''Orlove''.

''Igrama sam zaslužio da selektor razmišlja o meni i naravno da se nadam pozivu. Dobio sam informaciju da će me stručni štab pratiti, pa ako su me već gledali mislim da su mogli da budu zadovoljni viđenim. Opet, nismo mi neka sila da se tako lako možemo odreći iskusnih igrača. Znate na koga mislim'', dodao je Mitrović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 24.12.2018
23:33

Sanja da dodje u Zvezdu ali da se dodatno poboljsaju uslovi? Alo bre majstore pa sad odredjeni igraci primaju pola milke po sezoni sta ces vise? U prevodu nije da sanjas vec fantaziras....ali neka hvala igraj ti u preko jos koliko hoces....

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 24.12.2018
17:32

U Zvezdu sigurno doci neces.

avatar
NikkiCFC
Monday, 24.12.2018
15:46

Nema Maksimovica i Nastasica koji su tri klase iznad tebe tako da nemas sanse.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 24.12.2018
15:45

Sam otkriva svoje lice kad se upecana moje udice.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 24.12.2018
15:40

Nisi ti nista zasluzio, nemoj da ti se neko smeje.