Ove sezone igra kao preporođen, hoće li ga Zvezda vratiti?

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.11.2017.
12:53
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Njegova želja nije sporna, čeka se odluka trenera Milojevića.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Momak koji je svojim golom protiv Francuske pre četiri godine doneo titulu prvaka Evrope U19 reprezentaciji Srbije, ove sezone je ponovo počeo da pokazuje sav svoj potencijal.

Podsetimo, posle tog Evropskog prvenstva, Andrija Luković se iz Rada preselio u Holandiju, u mladi tim PSV-a, ali je prošle godine odlučio da se vrati u srpski fudbal, u ekipu Crvene zvezde.

Međutim, u ekipi Miodraga ''Grofa'' Božovića nije uspeo da se izbori za minutažu, pa je letos usledila nova selidba.

On je kao pozajmljen igrač otišao iz Zvezde u Voždovac, gde se prosto preporodio pod vođstvom trenera Ilije Stolice. Na osam dosadašnjih nastupa postigao je ukupno pet golova i sada nema više nikakvu dilemu - dolazak među ''Zmajeve'' bio je pravi potez.

''Ponovo igram fudbal, srećan sam i to je najvažnije'', ističe Luković u izjavi za ''Kurir''.

Ipak, Zvezda mu i dalje mnogo znači i još uvek ima veliku želju da se dokaže u crveno-belom dresu.

''Veliki sam navijač Crvene zvezde! Ona je i dalje moja neostvarena želja. Možda mi se posreći na leto, možda me se sete i opet primete iz mog kluba. Imam ugovor sa Zvezdom do 2019. godine i ako raskinu sa mnom, ja ću i dalje ostati uz klub koji volim'',
poručio je Luković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mileee
Wednesday, 29.11.2017
15:05

Idealna zamena za Milijaša! Kangu,Donalda i Srnića prodati, Milijašu i onako ističe ugovor i mator je, Rikardinjo takodje hvala lepo...Pingpong ,Andjelko i Kantriman ćao...Boaćija unovčiti...u vezi pored Lukovića ostaju Krstičić, Jovičić i Račić...zamena za Kangu Ivanić ili Jevtić pre Djuričića...umesto Srnića Jevtović...tu su na krilu još i Radonja Adzić i Milić...eventualno uvaliti nekom Milića a dovesti Kataija ili malog Lutovca iz Rada, mada i Čavrić bi bio dobar izbor...u špicu ostaje Pešić...Pavkova bi ipak trebalo pokušati prodati...tu su još Joveljić i Vučićević koje obavezno treba priključiti prvom timu...desno su Stojković i Gobelja...t.j. Gobelja je svuda :) levo Rodić i mogli bi malog Filipovića iz Voždovca da dovedemo(on igra i štopera a i desnog beka) i na štoperu uz Savića...ako zadržimo Le Taleka biće dobro...Babić se vraća u Sosiedad a koša previše...2mil...pokušati da se dovede Milunović iz Batea i Boris Sekulić iz Slovana Bratislave...uz Borjana bi dobro legao Rockov iz Vojvodine...ako se za Boaćija,Kangu,Donalda i Srnića uzmu 15milke, ovi što bi došli bili bi realne mete i koštali najviše 3-4 miliona

avatar
MilošPB
Wednesday, 29.11.2017
15:50

Zaboravio si Ivanovića iz SŽK

avatar
Old_school
Wednesday, 29.11.2017
16:56

I promenis ceo tim i uigras ih za dve godine ...

avatar
Mileee
Wednesday, 29.11.2017
16:49

Nisam, nego porasli standardi ;D mada nije loš...ko zna.

avatar
Mileee
Wednesday, 29.11.2017
16:49

Nisam, nego porasli standardi ;D mada nije loš...ko zna.

avatar
Toto Salvatore Riina
Wednesday, 29.11.2017
14:47

Mali je dobar, ali treba i da se razmatra i prekomandovanjem Joveljica cim Boaci ode.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Wednesday, 29.11.2017
14:03

Kakva ljudina, kakav Zvezdas, kakva Srbenda je ovaj nas Lukovic. Niko Zvezdo nema sto imas ti Srbija i srpska dijaspora te voli.

avatar
Lav
Wednesday, 29.11.2017
18:30

Zasto si od svih samo ti dobio minuse ? Razmisli ...

avatar
Lav
Thursday, 30.11.2017
22:54

Zaboravio si Srbiju i srpsku dijasporu..

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Thursday, 30.11.2017
08:54

Zasto si od svih samo ti dobio vise minusa nego pluseva? Razmisli......

avatar
CZYNWA
Wednesday, 29.11.2017
14:03

Svakako treba vratiti i njega i Pavkova (ako Bocko ode). Lukovic je vrlo polivalentan igrac, po meni bolji od Milica, u rangu sa Srnicem, a Pavkova neka na klupi, Pesic prvi spic, Jovelja drugi, a Pavkov da udje kad se igra protiv bunkera. Ni jedan ni drugi nisu dobili pravu sansu (jer su Muce, Ruiz, Sikima i ostali polovnjaci morali igrati kod Grofa), a svkako je zasluzuju. Milosa Stojanovica takodje ne treba otpisivati, kao ni Milosevica.