''Ovde je ludnica, svi obožavaju Partizan!'' Bilo je i nerviranja zbog derbija...

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.11.2020.
19:53
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Nisu više u Partizanu, ali kao da jesu...

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Bratski odnosi Partizana i solunskog PAOK-a odavno su poznati široj sportskoj javnosti, a odnedavno tome doprinose i dvojica bivših fudbalera Partizana koji sada nose dres PAOK-a - golman Živko Živković i krilni vezista Andrija Živković.

Živko Živković je već starosedelac u PAOK-u i za TV Arena Sport je govorio o atmosferi u klubu posle dolaska njegovog zemljaka Andrije. Otkrio je i da su u početku jedva ubedili Grke da nisu ni rođena braća, niti rođaci.

''Pitali su nas to barem 100 puta i morali smo da im objašnjavamo da se samo prezivamo isto, da je on iz jednog dela Srbije, ja iz potpuno drugog, da čak nismo ni blizu jedan drugome, već smo samo nekada zajedno nastupali za Partizan'', objašnjava Živko Živković.

Njih dvojica su ponovo zajedno, posle perioda provedenog u Partizanu, a Živko otkriva i da sa Andrijom pomno prati Partizanove utrakmice, s posebnim osvrtom na minuli 163. večiti derbi.

''Naravno da pričamo o Partizanu i pratimo sve šta se dešava. Kad god možemo gledamo utakmice, baš smo zajedno pratili derbi i nervirali se. Mislim da je trebalo da pobedimo, ali ne pobeđuje uvek bolji u fudbalu. Partizan ima dobre igrače i zaista verujem da će se klub i rezultatski vratiti na pravi put'', ističe Živko Živković.
-
baner kolarov

Međutim, ne pričaju u Solunu samo Andrija i Živko o Partizanu...

''Ovde je ludnica po tom pitanju. Svi obožavaju Partizan i naravno da poštuju činjenicu da smo nas dvojica nastupali za beogradske crno-bele. Sa druge strane, dok nije počela epidemija virusa Covid-19 na našim utakmicama je uvek bilo mnogo ljudi iz Srbije.

Čak su i mene mnogo puta zvali oni koje poznajem, ali i one koje ne poznajem, kako bi im pomogao da dođu do karte za utakmicu. Između navijača Partizana i PAOK-a stvarno vlada porodični odnos i drago mi je što sam deo svega toga'', poručuje Živković.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke