Ovako su mediji u regionu izvestili o uspehu "Orlića"!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.06.2015.
18:50
Izvor: Sportske.net

Istorijski uspeh omladinske reprezentacije Srbije koja je izborila plasman u finale Svetskog prvenstva na Novom Zelandu ispratili su svi mediji u regionu a posebno raduju komentari naših suseda na vesti koje se tiču "Orlića".

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Omladinska reprezentacija Srbije u sredu je obezbedila plasman u finale Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina koje se igra na Novom Zelandu. Trijumfom nad Malijem nakon produžetaka "Orlići" su se domogli mesta u finalu a njihov uspeh ispratili su svi mediji u regionu.

"Prelistavanjem" najpoznatijih portala sa teritorije bivše SFRJ uočava se da je uspeh reprezentacije Srbije dobio adekvatan prostor a posebno raduju komentari koje su posetioci ostavljaji na vestima vezanim za trijumf reprezentacije Srbije.

Ako uzmemo u obzir da se sportska dešavanja neretko koriste za prepucavanja kvazi navijača na forumima i portalima, nismo mogli a da ne primetimo da je većina "komentatora" u sredu imala samo reči hvale za uspeh izabranika Veljka Paunovića bez obzira na nacionalnost.

Uz kratke komentare o meču Brazil - Senegal mediji u regionu više su se posvetili trijumfu selekcije Srbije i činjenici da su "Orlići" do finala stigli posle nove drame i produžetaka.

"Bravo Srbija, barem nešto pozitivno u vašem nogometu", Čestitke Srbiji, samo da im ne sudi Japanac kao nama protiv Brazila, "Čestitke susjedi", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na regionalnim portalima.

Evo kako su izgledale vesti o trijumfu Srbije na portalima u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Crnoj Gori i Makedoniji.

Finale mediji
Foto: screenshoot - jutarnji.hr

Finale mediji
Foto: screenshoot - vijesti.me

Finale mediji
Foto: screenshoot - vecernji.hr

Finale mediji
Foto: screenshoot - sportsport.ba

Finale mediji
Foto: screenshoot - index.hr

Finale mediji
Foto: screenshoot - ekipa24.si




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Gregurek
Friday, 19.06.2015
00:42

Konacno normalnog ponasanja na ovim prostorima, nadam se da ce tako i ubuduce biti i da ce se vec jednom ostaviti proslost tamo gde treba da bude, iza svih nas. Bila je ruzna i svako je i kriv i zrtva, nema nevinih. Tako da je najbolje ostaviti to iza sebe i krenuti dalje. Ne moraju se narodi voleti i obozavati, neka se postuju bar.