Ovako se u Kruševcu slavila titula!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.05.2015.
20:21
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri i navijači Partizana proslavili su pod Bagdalom 26. titulu prvaka Srbije. Pogledajte detalje iz Kruševca i veliku bakljadu kojom su "Grobari" obeležili uspešan kraj borbe za trofej.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan u sredu je overio titulu prvaka Srbije za sezonu 2014/2015 tokom koje je potvrdio višegodišnju dominaciju u domaćem fudbalu.

Uprkos činjenici da je crno-belima za overu titule bio dovoljan i remi, a imajući u vidu poraz Crvene zvezde klub iz Humske je mogao i da izgubi utakmicu u Kruševcu, izabranici Zorana Milinkovića stigli su do trofeja u velikom stilu.

Partizan je slavio pod Bagdalom rezultatom 2:0 čime se revanširao "Čarapanima" za prošlosezonski poraz koji je u velikoj meri uticao na to da crno-beli ostanu bez titule.

Kada je sudija Dejan Santrač pokazao da će se u nadoknadi igrati pet minuta "Grobari" su krenuli u slavlje koje je nastavljeno i posle poslednjeg sudijskog zvižduka.

U poslednjim trenucima susreta na jugu je napravljena velika bakljada a onda su i fudbaleri krenuli ka "Grobarima" kako bi zajedno proslavili 26. titulu prvaka Srbije.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
D.Green4 Black&White
Wednesday, 13.05.2015
20:37

UZIVAJTE U OVIM TRENUCIMA CRNA BELA FAMILIJO !!!PARTIZAN SAMPION !!!!!! :D

avatar
D.Green4 Black&White
Wednesday, 13.05.2015
20:35

Jedva cekam subotu da proslavimo titulu u Humskoj uz grupu Jna.... Bice pravi spektakl :) Zezanje...... SAMPIONI !!!!!

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Wednesday, 13.05.2015
20:26

Bravo momci, svaka cast...