Ovako se Partizan oprostio od Evertona

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.01.2018.
13:28
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan oprostio se od svog dojučerašnjeg igrača Evertona Luiza koji karijeru nastavlja u italijanskom Spalu.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Transfer Evertona Luiza iz Partizana u Spal dogovoren je u sredu, a sve bi trebalo da bude ozvaničeno nakon što Brazilac prođe lekarske preglede u Ferari.

Neumorni vezista koji je za dve godine igranja u Humskoj ušao u srca Partizanovih navijača dobio je pregršt poruka podrške posle objavljivanja vesti da napušta crno-bele.

Danas se od Evertona Luiza oprostio i Partizan. Crno-beli su na zvaničnom "Tviter" nalogu uz Brazilčevu fotografiju sa 151. "večitog" derbija napisali sledeće:

"FK Partizan se zahvaljuje Evertonu na svemu što je uradio u protekle dve godine za crno-bele. Želimo ti puno sreće u daljoj karijeri", stoji u oproštajnoj poruci.


Partizanova statistika kaže da je Everton Luiz odigrao ukupno 97 utakmica u crno-belom dresu, od kojih su 72 bile takmičarskog karaktera.

Crno-beli će od prodaje Brazilca zaraditi 510.000 evra iako je sa Spalom ugovoreno obeštećenje od 600.000 evra. U prilogu se nalazi objašnjenje o dinamici isplate obeštećenja i kome ide 90.000 evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke