Ovako nešto dugo nije viđeno - Upravi se žuri, ali nikome se ne ide iz Zvezde?!

Autor: Darko Mitrović
subota 27.01.2018.
10:45
Izvor: Sportske.net

Interesovanja ima, ali se i dalje čeka značajniji transfer nekog od standardnih igrača posle fenomenalne jeseni.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Crvena zvezda je prvi deo sezone odigrala iznad svih očekivanja. Trener Vladan Milojević je za veoma kratko vreme uspeo da formira izmenjen tim koji je blistao i na domaćoj, ali pre svega na evropskoj sceni.

Posle više od dve i po decenije izboren je plasman u ''evropsko proleće'', a navijači sada jedva čekaju dvomeč sa moskovskim CSKA u 1/16 finala Lige Evrope.

Posle jedne ovakve polusezone, mnogi su očekivali ogromno interesovanje iz inostranstva i istovremeno se pribojavali da bi Zvezda mogla lako da ostane bez ''pola tima'', s obzirom da većini stranaca ugovori ističu krajem sezone.

Uprava crveno-belih želela je da sa njima produži saradnju, ukoliko ove zime ne odu u inostravnstvo, ali oni i dalje oklevaju, iako su neke ponude već pristigle na Marakanu.

Najviše tenzija je oko Gelora Kange, koji je imao odličnu ponudu Sparte iz Praga, Zvezda je takođe mogla dobro da zaradi (milion evra), ali se Gabonac oglušio na sve to, kao i na produženje ugovora.

Ponude za Le Taleka i Donalda stizale su sa istoka, nisu bile tako primamljive kao Kangina, ali je epilog isti - ni produženja ugovora, ni realizacije transfera.

Slično je i sa najboljim strelcem Ričmondom Boaćijem, za koga je najveće interesovanje pokazao francuski Ren, pominjala se ponuda od sedam miliona evra, u igri je bio i turski Bešiktaš, ali izgleda da Zvezdin napadač želi da odlične igre naplati selidbom u neku od najjačih evropskih liga.

Međutim, vremena za to nema još mnogo, krajem januara završava se prelazni rok u Španiji, Engleskoj, Nemačkoj, a navodno za Boaćija se interesuju VBA i Njukasl...

S obzirom da su sve manje šanse za prodaju nekog od stranaca, u Zvezdi se sada razmišlja i o eventualnom transferu nekog od mlađih igrača. Možda Račić, ili Luka Adžić...? Ali, i kada su oni u pitanju, nema još uvek ništa konkretno.

Ipak, možda se sve ovo na pravi način odrazi na Zvezdine igre na proleće.Ekipa je uigrana, ove zime i dodatno pojačana, pa možda plasman u 1/16 finala LE i nije krajnji domet Milojevićevog tima.

Plasman u narednu, ili još neku od narednih faza Lige Evrope, doneo bi zaradu koja se očekivala ove zime od transfera nekih od pomenutih igrača...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

28 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Saturday, 27.01.2018
14:16

pa to su samo mediske spekulacije, niko nece igrace ne samo zvezde vec i partizana, kada igraju losu ligu ko ce da ih kupi ? sada taj Boaci vredi 10 miliona? dajte ljudi

avatar
GlasRazuma
Saturday, 27.01.2018
13:56

Ako je sve ovo sto objavljujete istina,onda je krajnje nekorektno ponasanje igraca. Vi danima pisete kako oni odbijaju ponude zbog toga sto im je lepo u zvezdi i sto bi voleli da naprave rezultat u evropi,titula...itd........to se pise danima.... A ustvari,jedino sto je tacno je to,da oni cekaju leto jer ce kao slobodni igraci moci da dogovore mnogo bolje uslove za sebe,a sto se tice Zvezdinih interesa to njih ne dotice. Bez obzira na rezultat ja sam za tezu da onaj ko ne zeli da ode ili onaj koji ne zeli da potpise novi ugovor,mora da bude odstranjen iz ekipe,pa neka leto ceka trenirajuci sa drugim timom. Neki pricaju kako su pojedini igraci puno dali zvezdi,pa ih treba ostaviti da igraju do kraja ugovora,niko ne kaze da je to bio njihov posao i da su za isti dobijali od 200 do 300 hiljada godisnje. Ostavimo po strani price o ljubavi,ipak su svi oni tu zbog novca i dalje prodaje a ne zbog nas i zvezde. Zato,ili produzetak ugovora ili tribine.....

avatar
iigor92
Saturday, 27.01.2018
12:53

Ma najbolje nikoga ne prodati i pokušati proći CSKA. Ko ne riskira ne profitira. Ovakva Zvezda moze sa svima.

avatar
Saturday, 27.01.2018
13:03

Ne moze. Vi ni nas ne mozete da pobedite, a kamoli ekipe kao sto su Milan, Lacio, Napoli, Atalanta, Arsenal, Borusija, Atletiko M, Atletik B, Viljareal, Lion, a gde su jos tek i Real Sosijedad, Nica, Sporting, Seltik, Dinamo K, Zenit, Lajpcig, Marsej...

avatar
Bojan Samardzic
Saturday, 27.01.2018
23:44

Burazeru, ovo jesu teska imena za skoro svakog a pogotovo za nas. Svaka vama cast na plasmanu dalje, treba to zasluziti, ali vi ove sezone niste odigrali nista posebno, lebdite na tom koefiicjentu koga ste davno zaradili i to je to. Ja vam zelim da osvojite ne samo LE nego i LS pobjedjujuci sve Videotone, Jang Bojse i Skenderbege ovoga svijeta. To nema veze sa ovim sto si pisao, sa cim se djelimicno slazem, ali samo da napomenem.

avatar
Saturday, 27.01.2018
18:31

Keln je smesan isto kao i Sparta, to znate i sami, a ni BATE nije sto je nekad bio, ali, ja sam rekao da ste vi imali tezu grupu. Jedino je Krasnodar malo ozbiljniji, medjutim, njih ste prosli na vec poznat nacin. Ne moze bukvalno svako svakog, Gorane, mani se sada i ti samo tog hipotetisanja.

avatar
Bojan Samardzic
Saturday, 27.01.2018
17:39

Rizikovali smo vec dosta, ja bih vjerovatno na poziciji sportskog direktora prodao neke igrace jos jesenas, nakon ulaska u grupnu fazu. Srecom, nisam sportski direktor :), ali Zvezdinom cudu ima kraja, CSKA je prejak klub za nas, a ako ih kojim cudom prodjemo, cekaju nas jos jaci. OK, ko zna kad cemo opet biti u prilici da igramo u ovoj fazi, i to stoji, ali treba biti iskren i reci da je malo igraca briljiralo u zadnjih par evropskih utakmica. Cijena igracu raste vise od njegovih igara, a manje od plasmana kluba.

avatar
Goran_Ilic
Saturday, 27.01.2018
14:56

Svako svakog moze da pobedi sa manje ili vise muke ali moze.

avatar
iigor92
Saturday, 27.01.2018
13:53

Ko je tebe sta pitao...

avatar
Saturday, 27.01.2018
13:32

Pa dobili smo Köln, Krasnodar, Spartu a trebali smo i BATE, plus smo sa Arsenalom igrali X! I ne znam zasto pokusavas da omalovazis uspeh Zvezde i misljenje koje je izneo iigor92

avatar
Saturday, 27.01.2018
11:52

750 hiljada se dobija za prolazak u osminu finala. Neka to sa zaradom od ulaznica bude oko milion evra. Ako kojim cudom prodjete njih, imacete jos toliko ili malo vise (sigurno biste podigli cene za sledeceg protivnika) od karata, to je u vrh glave milion i po.

avatar
Жан Пол Белмондо
Saturday, 27.01.2018
12:47

Требало би да се све карте баце на тај двомеч. Ако га добију, сви они добијају више у сваком погледу.

avatar
Saturday, 27.01.2018
17:14

Druze, ja sam ti odgovorio, ne znam zbog cega se ceka na objavljivanje...

avatar
deki trbic
Saturday, 27.01.2018
14:23

kojih ulaznica druze? igra se pred praznim tribinama i pare treba da budu vracene navijacima!!!

avatar
Vidicnemanja
Saturday, 27.01.2018
13:15

Igraci dobijaju ali zvezda nema od toga nista jer ce otici trojica kao slobodni igraci.A sto se u slucaju boaci uprava zeznula u proceni njegove vrednosti,to je drugi problem.Ipak je ovo zimski rok

avatar
Saturday, 27.01.2018
13:00

Slazem se, ali, ne trebaju vam mozda bas svi ti igraci kojih hocete da se oslobodite, nekoga bi valjalo i prodati jer je ipak suvisan:-D