Ovako još niko nije zvao navijače na stadion!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.04.2019.
12:21
Izvor: Sportske.net

Četvorica fudbalera Crvene zvezde osmislili su poseban način da navijače pozovu na subotnju utakmicu sa Radničkim iz Niša.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Šampion Srbije u subotu će ugostiti niški Radnički na startu plej-of faze Super lige. Kako Zvezdu i Radnički dele četiri boda, jasno je da bi predstojeći derbi mogao da bude odlučujući u borbi za titulu.

Zbog toga ove nedelje igrači Crvene zvezde redovno koriste priliku da pozovu navijače da dođu na stadion i podrže ekipu u važnom okršaju.

Vujadin Savić, Filip Stojković, Marko Gobeljić i Goran Čaušić otišli su korak dalje, pošto su osmislili poseban način da navijače pozovu na "Marakanu".

Pomenuti kvartet okupio se na stadionu pre treninga, otišao u nabavku, a zatim napravio pozivnicu koja je kasnije izneta na teren i istaknuta od strane igrača i članova stručnog štaba.

"Da bi titula bila naša, potrebna nam je podrška vaša! 13. 4.", piše na transparentu koji su napravili Zvezdini fudbaleri.

Vujadin Savić je na kraju "bacio" još jednu rimu i pozvao "delije" na mobilizaciju. U priloženom videu možete pogledati kako je izgledala ova akcija fudbalera Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 11.04.2019
17:39

zvezdini igrači dobro znaju da su im sve utakmice nameštene u ligi osim protiv par protivnika koje moraju sudije da sklanjaju i ovo ne rade zbog nekakve podrške navijača protiv Radničkog jer je njima jedina podrška na stadionu bitna od sudija, već ovo rade zbog -13.aprila u BG- !

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 12.04.2019
04:27

Kad si vec na vestima o Zvezdi onda ne pricaj o partizanu i njegovim igracima.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 11.04.2019
16:56

Nece niko ni zvati jer Zvezda je emocija.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 11.04.2019
14:54

Ovi stihovi ne dolaze od mene, toliko da znate, ah, ha, ah, ha.