Ovako je u Plzenju dočekana odluka UEFA

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.01.2018.
18:04
Izvor: Sportske.net

Partizan će moći da računa na podršku svojih navijača u duelu sa Viktorijom, a evo kako je vest o odluci UEFA dočekana u Plzenju.

Epa/Laurent Gillieron
Epa/Laurent Gillieron

Povezane vesti

Šampion Češke oglasio se putem zvaničnog sajta nedugo nakon što je Disciplinska komisija UEFA donela odluku o kazni za fudbalski klub Partizan.

Crno-beli su strahovali da će UEFA treći put ove sezone "zaključati" Humsku ali je pravni tim FK Partizan odneo veliku pobedu i izborio se za minimalnu kaznu koja ne podrazumeva igranje pred praznim tribinama.

Takva odluka obradovala je i predstavnike Viktorije iz Plzenja što potvrđuje i vest koja je osvanula na zvaničnom sajtu češkog kluba.

"Sjajna vest za navijače! Utakmica u Beogradu igra se uz prisustvo publike", navodi se u naslovu pomenute vesti.

Zvaničnik Viktorije iz Plzenja Vaclav Hanzik najavio je da će predstavnici dva kluba ubrzo sesti za pregovarački sto kako bi dogovorili detalje vezane za prodaju karata za prvi meč koji se igra u srpskoj prestonici.

"Pokušaćemo što pre da obavestimo naše navijače o detaljima prodaje, ali treba imati razumevanja jer će razgovori dva kluba potrajati. Ipak, veliko je zadovoljstvo što će navijači moći da dođu u Beograd i podrže ekipu", rekao je Hanzlik.

Prvi meč 1/16 finala Lige Evrope između Partizana i Viktorije igra se 15. februara od 21.05 u Beogradu, a revanš je na programu sedam dana kasnije u Plzenju od 19 časova.

Disciplinska komisija UEFA donela je danas odluku da novčano kazni Partizan zbog propusta u organizaciji utakmice sa Jang Bojsom 23. novembra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke