Ovako je počela "misija Mundijalito"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.05.2015.
23:30
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije koju čine igrači mlađi od 20 godina otputovala je početkom nedelje na Novi Zeland gde je čeka učešće na Mundijalitu. Oko kamere zabeležilo je detalje sa puta do Oklenda, pogledajte kako je počela "misija Mundijalito".

Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Povezane vesti

Fudbalska sezona u većini evropskih liga još uvek nije okončana ali je Veljko Paunović početkom nedelje okupio svoje izabranike i poveo ih u misiju zvanu Mundijalito.

Reprezentativci Srbije mlađi od 20 godina učestvovaće od 31. maja na završnom turniru Svetskog prvenstva na Novom Zelandu a od utorka se nalaze u svojoj bazi "Pulman Lodž" u Oklendu.

Na putu do Oklenda ekspedicija Fudbalskog saveza Srbije promenila je tri leta pošto su presedali u Istanbulu i Bankoku.

Kamera je zabeležila detalje sa puta na Novi Zeland a zahvaljujući selektoru Veljku Paunoviću javnost u Srbiji imaće priliku da uživa u njima.

Ukoliko ste se ikad zapitali kako izgleda kada reprezentativci kreću na važno takmičenje i kako se odvija put i dolazak na željenu destinaciju, sve to ćete imati prilike da vidite u priloženom videu.

Prvu utakmicu na Mundijalitu reprezentacija Srbije igra 31. maja od 6 sati po srednjeevropskom vremenu protiv selekcije Urugvaja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke