Ovako je Babunski proslavio dolazak u Zvezdu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.01.2016.
17:41
Izvor: Sportske.net

Makedonski internacionalac David Babunski u četvrtak je ozvaničio saradnju sa Crvenom zvezdom, a potpisivanje ugovora proslavio je na sledeći način.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Makedonski reprezentativac David Babunski u četvrtak je parafirao ugovor sa najtrofejnijim srpskim klubom čime je ozvanična saradnja o kojoj se pisalo prethodnih dana i nedelja.

Doskorašnji član Barselone obavezao se na vernost Crvenoj zvezdi do juna 2018. godine, a odmah po potpisivanju ugovora preneo je svoje oduševljenje na durštvenim mrežama.

Prvo pojačanje crveno-belih u zimskom prelaznom roku postavilo je na "Instagram" fotografiju sa potpisivanja ugovora uz sledeći komentar:

"Jako sam srećan dolaskom u tako veliki klub kao što je Crvena zvezda! HVALA" napisao je Babunski.

Makedonac je potom na španskom izrazio zahvalnost svima koji su mu čestitali na realizaciji transfera i obratio se svom bišem klubu.

"Gde go da odem trudiću se da na pravi način predstavim vrednosti kojima sam naučen u Barseloni" dodao je Babunski.

Reprezentativac Makedonije igra u veznom redu, a priliku da se nametne Miodragu Božoviću imaće u naredne dve nedelje na drugom delu priprema koje će crveno-beli obaviti na Kipru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 28.01.2016
18:51

Momce Zvezda je u Srbiji nesta malo vise, nego sto je Barselona u Spaniji. Sve u svemu dobro nam dosao na proslavu 27. titule.

avatar
brekbaCh
Thursday, 28.01.2016
19:22

Ja nesto smesnije odavno nisam procitao. Mala Barsa bese, a la Prosinecki ? :D