Ovako izgleda lista favorita za LE, kako se kotiraju "Večiti"?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 09.12.2017.
17:14
Izvor: Sportske.net

Malo iznenađenje, s obzirom na ono što smo videli jesenas, mada ima dosta nelogičnosti. Prva dva favorita se znaju...

Epa/Valentin Flauraud
Epa/Valentin Flauraud

Povezane vesti

Crvena zvezda i Partizan su se plasirali u proleće u LE, jasno niko ne pomišlja da će neki od naših klubova osvojiti ovo evropsko takmičenje, ali je zanimljivo videti kvote za trijumf u LE.

Prvi favorit je očekivano Atletiko iz Madrida koji je osvajao LE par puta u protekloj deceniji, "Jorgandžije" na većini kladionica imaju kvotu oko 5.00 do 7.00. Iza njih je Arsenal, kvota je takođe oko 7.00 ili nešto veća, a treći je Napoli, što možda čudi pošto su njihove ambicije vezane za Seriju A i sigurno je da će Sari izvoditi oslabljeni tim tokom evropskog proleća.

Borusija iz Dortmunda je četvrta, sa kvotom oko 10, Slede Lajpcig i Lacio, zanimljivo da su "Orlovi" kotirani ispred slavnog Milana, što ne čudi, s obzirom na to kako "Rosoneri" igraju ove jeseni.

Posle njih dolaze Viljareal, Lion, pa Atalanta, baskijski rivali Bilbao i Sosijedan i tako dalje.

Moskovlja imaju kvote oko 41, CSKA i Spartak, dok je Zenit nešto bolje kotiran.

Dinamo iz Kijeva je na 67.

E sada, Zvezda i Partizan su pri dnu, crveno-beli sa kvotom između 200 i 250, dok je Partizan nešto bolje kotiran, manje plaća trijumf, od 150 do 200.

Od Zvezde na nekim kladionicama je veći autsajder samo Astana, ali su i pomenute kvote nerealne.

Jer, pazite, i Zvezda i Partizan bi sigurno voleli da dobiju Seltik, Salcburg ili Bragu koji imaju bolje kvote od nekih jačih timova, pa sve ovo pokazuje da jasno osim ovih najjačih nema nekog pravila.

Uostalom, videćemo žreb u ponedeljak, ponovimo, naši klubovi su u drugom šeširu, a mogući rivali su Viljareal, Braga, Milan, Atalanta, Lokomotiva, Viktorija Plzenj, Red Bul Salcburg, Lacio, Bilbao, Zenit, dok Partizan može još da izvuče Arsenal, a Zvezda kijevski Dinamo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 09.12.2017
22:51

Hahaha 250 kvota , kladionice ne veruju srpakoj stampi.Toliko o FUDBALSKOM kvalitetu, sve ostalo je samo dim.

avatar
magister
Saturday, 09.12.2017
21:56

Braga, Milan, Atalanta, Viktorija Plzenj, Red Bul Salcburg - od ovih. Bilo bi dobro: Red Bul i Viktorija Plzenj, pa da vidimo šta posle.

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 09.12.2017
20:48

To nije ni bitno ni mi ni oni ne mozemo osvojiti sve da nam dodju Benzema,Isko i Ramos,jer je ove godine LE je jednostavno prejaka i da imamo srece da prodjemo nekog,a realno su svi jaci,mozes mozda proci Bragu,ali Dormund,Atletiko nema sanse.

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 09.12.2017
19:18

Kladionice ozbiljno sracunavaju kvote samo za krug od 7,8 ekipa, za ove pri dnu samo dzokaju i odredjuju po minulim uspesima u Evropi i poziciji na UEFA listi... Bez ikakve namere da provociram, Zvezda je evidentno kvalitetnija ekipa od Partizana u ovom trenutku. Tj, da se preciznije izrazim, Partizan Zvezdinu grupu ne bi prosao, pa je manja kvota na Partizan cisto postovanje liste. Svi normalno znamo da je nemoguce da u dvomecu 4 puta izbace kvaliteniju ekipu (sto su prakticno skoro svi u nokaut fazi) i jos pobede u finalu...

avatar
Filip MUFC
Saturday, 09.12.2017
20:33

Komentar na mestu

avatar
Baxter Stockman
Saturday, 09.12.2017
20:59

Pre bi rekao da Zvezda ne bi prosla Partizanovu grupu ! Da Keln nije dosao bez 11 igraca ne bi prosla ni njenu grupu... Ove godine je prati velika sreca.

avatar
No rules
Saturday, 09.12.2017
19:14

Po igrama i kontinuitetu rada, po iskustvu i mnogo cemu, Lion bi morao biti u top 3 favorita za trofej LE. Kakvi Arsenal, Viljareal i Lajpcig u krugu favorita. Smijesno.

avatar
Nedeljko Panic
Saturday, 09.12.2017
19:02

Neca valda opet ista sreca da PARTIZAN izvuce Arsenal kao u kvlifikacijama SL Olimpijakos, a Zvezda Dinamo.
Najtezi protivnici.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 09.12.2017
18:18

Kvota na milan 400