Ovaj kvartet po završetku sezone sigurno dolazi u Humsku, koliko će se tu i zadržati?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 16.05.2019.
12:25
Izvor: Sportske.net

Odluka je na treneru Miloševiću...

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

Brojne promene ovog leta se očekuju u sastavu ekipe Partizana, spekulacije uveliko traju i o pojačanjima i o potencijalnim odlascima aktuelnih prvotimaca, a ono što je u ovom trenutku jedino sigurno, to je da se na kraju sezone u Humsku vraćaju četvorica igrača koji su prethodnih nekoliko meseci proveli na pozajmicama u inostranstvu.

Pogađate, u pitanju su desni bek Gabrijel Enake, koji ovog proleća igra u rumunskom Kalarašiju, zatim ofanzivni vezista Sejduba Suma koji je završio svoju neuspelu misiju u izraelskom Makabiju iz Haife, napadač Ognjen Ožegović, koji je na pozajmici u ruskom Arsenalu iz Tule i centralni vezista Juri Vakulko, koji je veći deo ove sezone proveo u Arsenalu iz Kijeva.

Na prvi pogled, potencijalna pojačanja u svim linijama tima, ali problem je u tome što se nijedan od ovih igrača, izuzev možda Enakea, nije preterano istakao u pomenutim klubovima.

Sejduba Suma ima ugovor sa Partizanom do leta 2020. godine, a na pozajmici u Makabiju je odigrao samo sedam mečeva i upisao jednu asistenciju.

Gabrijel Enake je ovog proleća odigrao osam mečeva za Kalaraši koji se bori za opstanak u rumunskoj ligi, takođe ima jednu asistenciju i imao je solidnu minutažu u Kalarašiju. Sa Partizanom je pod ugovorom koji važi do leta 2021. godine.

Više se očekivalo od Ognjena Ožegovića, koji je od septembra odigrao 11 mečeva za Arsenal iz Tule, postigao jedan gol, uz jednu asistenciju, a u poslenje vreme je uglavnom ''grejao klupu''. Sa Partizanom ima još godinu dana ugovora.

I konačno, Juri Vakulko je bio veliko iznenađenje kada je uopšte došao u Partizan, očekivanja ljudi u klubu nije ispunio, a nije se pokazao ni na pozajmici u Arsenalu iz Kijeva.

Ukrajinski vezista ima 21 godinu, ugovor sa Partizanom do leta 2021. i samo devet nastupa ove sezone za pomenuti klub iz Kijeva.

Svi oni su poslati na pozajmice u vreme kada aktuelni trener Savo Milošević nije bio u Partizanu, ali on će vrlo brzo doneti odluku o tome da li bar za nekog od ove četvorice ima mesta naredne sezone u redovima crno-belih.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
k.na.bicikli
Friday, 17.05.2019
09:54

Suma mora da igra malo da bi se prodao..ne buditi glupi molim vas! mozda i uspe da se uklopi u ovaj sistem sa Milosevicem.Vakulko zasluzuje sansu..ostali mogu da idu.

avatar
RIP KOBE
Thursday, 16.05.2019
14:49

raskid ugovora i pa pa!