Ova vest se čekala sa ''Marakane''! U Arsenalu sad imaju još jednu brigu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.10.2017.
14:33
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Zvezdin ''artiljerac'' obradovao ''Delije'' pred dolazak ''Tobdžija''!

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Ono što je ovih dana bilo velika briga za stručni štab i navijače Crvene zvezde, izleda da će u četvrtak brinuti - Arsena Vengera i ekipu Arsenala.

Naime, situacija oko povrede Gelora Kange se popravlja, što je i sam fudbaler potvrdio u izjavi za ''Informer'', pa će najverovatnije biti spreman za duel sa ''Tobdžijama'' iz Londona!

''Sve je u redu sa mišićem. Trebalo bi da budem spreman za utakmicu. Valjda će sve biti u redu, videćemo sutra'', izjavio je Kanga i dodao:

"Svi mi smo ljudska bića, pa tako i fudbaleri Arsenala, i ne mislim da je neko od njih superheroj. Utakmica traje 90 minuta i sve je moguće".

Preneli smo juče, nekoliko igrača Crvene zvezde je pod upitnikom za predstojeću utakmicu, a izgleda da će Kanga otpasti sa tog spiska.

Probleme sa povredama imaju i Milić, Rikardinjo, Frimpong, a već dugo je odsutan Branko Jovičić, koji se oporavlja od povrede.

Kanga je ove sezone bio posebno inspirisan u velikim evropskim utakmicama na stadionu ''Rajko Mitić'', posebno protiv Sparte ili Krasnodara, kada je postizao prelepe pogotke.

Neka sledeći bude protiv Arsenala...
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 18.10.2017
00:42

Možda nekad emocije malo više ponesu ljude a pogotovo nas sa Balkana, ali treba biti realan i reći da je sve osim ubedljivog poraza uspeh za Zvezdu a i remi će biti za nas kao pobeda.

avatar
Admini pederi!
Tuesday, 17.10.2017
18:21

Bas se plase hahahaha

avatar
INTER DO SMRTI
Wednesday, 18.10.2017
00:05

Mozda ne dodju sad :)

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Tuesday, 17.10.2017
17:03

Zvezdo blago Srbiji sto te ima ti si ponos nama svima. Zivela Zvezda, majka Srbija i Srpska dijaspora. Napred Zvezdo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore, uvek smo uz tebe da znas Arsenalu cetiri gola mora da das.