Oumaru: "Partizan mora da mi pomogne"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 22.02.2016.
11:39
Izvor: Sportske.net

Kamerunski internacionalac Abubakar Oumaru poručio je da više ne želi da nastupa za Partizan i da od čelnika kluba očekuje poziv na sastanak na kojem bi se razgovaralo o njegovom transferu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Navijači fudbalskog kluba Partizan još uvek ne mogu da se pomire sa činjenicom da Andrija Živković nije u timu, a novi problem u subotu je nastao kada je potvrđeno da Abubakar Oumaru više ne želi da nastupa za crno-bele.

Kamerunski internacionalac koji je u jesenjem delu sezone bio najbolji strelac crno-belih u evropskim takmičenjima odbio je da nastupi na premijernom susretu prolećnog dela sezone, a potom je objasnio zašto je doneo takvu odluku o čemu ste mogli da čitate OVDE!

Hitronogi napadač rešen je da se preseli u Kinu jer je od Šenžena dobio ponudu koja se ne odbija, ali dan nakon poraza od OFK Beograda niko u klubu ne želi da razmišlja o Abubakarovim željama.

"Nismo zakazali sastanak jer nikome nije do moje priče posle poraza. Međutim, nadam se da ćemo uskoro sve rešiti, jer ova situacija nikome ne prija" kazao je Abubakar a prenosi "Alo".

Abubakar Oumaru ističe da trenutno ne razmišlja o mogućoj kazni zbog odbijanja da nastupi na takmičarskoj utakmici, a ne brine ga ni eventualno nezadovoljstvo navijača.

"O tome ne mogu da razmišljam. Moraju da mi pomognu ljudi iz kluba, ovo mi je poslednja šansa u životu. Znam da će neki navijači biti nezadovoljni, ali svako u nekom trenutku života mora povući težak potez koji se nekima možda neće svideti" objašnjava Kamerunac.

Prelazni rok u Kini traje do 26. februara što znači da Partizan ima nešto manje od pet dana da donese odluku o prodaji Abubakara Oumarua. Ukoliko crno-beli odbiju 1.2 miliona koje im nudi Šenžen rizikuju da im još jedan igrač odbije poslušnost.

"Iskreno, ako odbiju ponudu iz Kine, nemam pojma šta ću da radim" zaključio je Abubakar Oumaru koji očigledno više nema nameru da igra za Partizan.

Jasno je da novi problemi za Partizan dolaze u neugodnom trenutku jer je u nedelju upisan novi poraz u šampionatu, a već u subotu crno-bele čeka duel sa Crvenom zvezdom na domaćem terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
.
Monday, 22.02.2016
15:11

Za ovaj slučaj je najveći krivac uprava Partizana jer su uopšte i prihvatili da razgovaraju o prodaji igrača za smešan novac. Stranci su dobro pročitali politiku Partizanove uprave, vrlo prosto, klubu ponude mrvice, a igraču ponude nešto veću platu i onda igrač hoće da ode, ucenjuje klub, a nesposbna uprava (pro)daje ispod cene! UPRAVA NAPOLJE!

avatar
pre svega SRBIJA!!
Monday, 22.02.2016
14:36

sta mislite ? gde ne stima ? u upravi ili u svim ovim nezadovoljnim igracima ? ja nekako sve razmisljam : jedan ili dva igraca pa nije uredu sa njihove strane ali ovo je slucaj sa vec ko zna kojim igracom po redu !

avatar
Monday, 22.02.2016
18:07
avatar
BazokGrobarile
Monday, 22.02.2016
14:25

Kakav raspad sistema, ovo je strasno. Oni slobodno mogu da odmaraj glavne igrace na derbiju i pripreme se za naredno kolo... uzas...

avatar
bobar84c
Monday, 22.02.2016
14:09

Pomozite mu aman ;)

avatar
MaNcHesTeR_ed
Monday, 22.02.2016
14:00

Pare ljude kvare

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 22.02.2016
13:22

Bukvalno smo oterali nase dete od 19 godina koji nije zeleo da ide i poklonili ga ispod cene(Saponjic),a sada za skoro iste pare imamo problem sa nezahvalnim strancem.Da se postovalo ono o cemu svi govore u poslednjih mesec dana vezano za omladinsku skolu,juce bi nam Saponja bio prvi spic,a ne amater Fofana...

avatar
Doktor_Ijopet!
Monday, 22.02.2016
12:57
avatar
.
Monday, 22.02.2016
15:06

Kolko petardi je bačeno u subotu uveče u tvom kraju od strane Grobara? Je l' možda neka baklja zapaljena :D

avatar
Doktor_Ijopet!
Monday, 22.02.2016
18:03

Tebi je draze sto ste pobedili ekipu iz TOP 16 nego da ste trofej osvojili. Treba malo vise da cenite sebe bez ozbira sto ste propali.