Otkriveno zašto Lalatović nije vodio ekipu u Bačkoj Palanci

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 04.11.2018.
21:31
Izvor: Sportske.net

Radnički je stigao do novog trijumfa u Super ligi Srbije ali je navijače zabrinulo to što Nenad Lalatović još jednom nije bio na klupi.

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Niški Radnički završio je prvi deo sezone u Super ligi na drugom mestu na tabeli sa devet bodova manje u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu.

Radnički je u subotu upisao desetu pobedu u prvenstvu ali je u Bačkoj Palanci ekipa nastupila bez podrške trenera Nenada Lalatovića.

Drugi put od početka sezone Lalatović nije bio na klupi, a navijači su se zapitali u čemu je problem i zašto se treneru Radničkog ponovila situacija kao na gostovanju Crvenoj zvezdi.

"Razlog odsustva bili su zdravstveni problemi. Lalatović nije želeo da rizikuje i zato smo Vidak Bratić i ja vodili meč", rekao je večeras Dragan Šarac gostujući na televiziji Arena sport.

Pomoćnik Nenada Lalatovića objasnio je da je zajedno sa šefom struke odrađena priprema meča, pa tako nije bilo problema da tandem Šarac - Bratić odradi posao, a da Lalatović ostane kod kuće.

Radnički je slavio golovima Nermina Haskića i Aleksandra Stanisavljevića i sa 34 osvojena boda završio prvu rundu takmičenja kao drugoplasirani na tabeli.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke