Otkriveno - Partizan pregovarao sa ovom trojicom trenera

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.03.2019.
14:38
Izvor: Sportske.net

Samo tri imena bila su u igri za novog šefa struke kluba iz Humske.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Veliki posao završili su čelnici Partizana imenovanjem novog šefa struke, pošto je dolaskom Sava Miloševića "kupljen" mir barem do kraja sezone.

Prethodnih desetak dana spekulisalo se imenima koja su navodno bila u igri za preuzimanje Partizanove klupe, ali je na kraju odabrano rešenje koje niko nije očekivao.

"Bata Mirković je sam odlučio da napusti Partizan, bila je isključivo njegova odluka, mislim da je pogrešio. Prihvatili smo ostavku, našli prelazno rešenje i odlučili da počnemo pregovore sa nekoliko trenera", rekao je predsednik Partizana.

Iako se spekulisalo o tome da bi Milan Ristić ili Žarko Lazetić mogli da dobiju šansu, predsednik FK Partizan Milorad Vučelić tvrdi da je uz Sava Miloševića pregovarano još samo sa dvojicom trenera.

"Vodili smo razgovore sa Markom Nikolićem, Ilijom Stolicom i Savom Miloševićem. Niko nije odbio, jednostavno nisu mogli da prihvate odmah", kazao je Vučelić.

On je juče kazao da pred Sava Miloševića nisu stavljani nikakvi posebni zahtevi, ali je danas istakao da očekuje da novi trener svojim autoritetom "vrati ekipu na pravi put".

"Uveren sam da Partizan ima kvalitetan tim. U svom sastavu ima sedam ili osam reprezentativaca. Postoji kriza rezultata, to je činjenica, ali misli da će Savo autoritetom vratiti Partizan na pravi put", zaključio je Vučelić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Sunday, 31.03.2019
10:00

Ovaj covek je najvece zlo koje je ikad krocilo u Partizan.

avatar
RIP KOBE
Friday, 29.03.2019
16:44
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Friday, 29.03.2019
16:02

Imamo.kvalitetan, ma daj molim te, 7 ili 8 reprezantativaca nijedan od njih nisu standardni, kakvi crni reprezentativci, sad cete se svi uveriti koliko stvarno.imamo.los tim

avatar
ZubA
Friday, 29.03.2019
15:53

Pa sa Batom je bila ista prica. Nije do trenera to, do igraca je. Pljuvali ste i Djuku, a covek ostavio ekipu na - 3. On je bar pobedjivao kako tako.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Friday, 29.03.2019
17:21

Djukic posle, Marka Nikolica nas najbolji trener