Otkriveno - Ovaj premijerligaš večeras prati dvojicu "Orlova"!

Autor: Milovan Longinov
petak 06.10.2017.
15:38
Izvor: Sportske.net, Tanjug

Dodatna motivacija!

EPA/ANDREJ CUKIC
EPA/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Engleski premijerligaš Brajton poslao je svoje skaute na meč reprezentacija Austrije i Srbije u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji kako bi uživo na delu video srpske napadače Aleksandra Mitrovića i Aleksandra Prijovića.

Menadžer Brajtona Kris Haton u velikoj potrazi je za golgeterom kako bi pojačao tim na zimu i zato će izaslanici kluba biti na bečkom stadionu "Ernest Hapel", zajedno sa još kolegama još pet klubova iz Premijer lige i dva iz Čempionšipa, prenosi engleski mediji.

Haton je nezadovoljan jer letos nije uspeo da dovede Keneta Zohorea iz Kardifa, transfer sa Rafaelom Dvamenom iz Ciriha je propao jer Ganjanin nije prošao medicinske testove, a sada je na meti srpski tandem.

Kako se navodi, Mitrović je interesantnija opcija od Prijovića jer igra u Premijer ligi, ali ne dobija mnogo šansi u Njukaslu, samo 18 minuta ove sezone što je bilo dovoljno da postigne jedan gol.

Prijović je produktivniji od Partizanovog đaka, dao je ukupno osam pogodaka, a i cena mu je niža jer mu otkupna klauzula iz ugovora sa PAOK-om iznosi sedam miliona evra.

Biće ovo dodatna motivacija za srpske fudbalere večeras od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke