Otkriveno - Nije samo Tokmak, Partizanu propao još jedan transfer!

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.04.2019.
17:39
Izvor: Sportske.net

Sad su i Rusi upoznati sa teškom situacijom u Partizanu.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Partizan iza sebe ima još jedan skroman prelazni rok, što se, očigledno je, odražava i na rezultate u prolećnom delu sezone.

Crno-beli su zimus doveli Musu Ndžaja (povređen), Radivoja Bosića (prekomandovan u omladince) i Dejana Georgijevića (uglavnom ''greje'' klupu), a velika želja Ivice Ilieva Tokmak Nguen završio je u Ferencvarošu jer Partizan nije bio spreman da plati obeštećenje Norvežanima od 400.000 evra.

Ali, nije Tokmak jedini, sada je otkriveno da Partizan nije imao novca ni za još jednog igrača, koga je želeo da vrati u svoje redove.

U pitanju je 26-godišnji krilni napadač Nikola Trujić, koji je umesto u Partizan zimus otišao u Voždovac, a šta se sve dešavalo ispričao je ruskim medijima, koji su ga upoznali dok je igrao za tamošnji Tosno.

''Razgovarao sam sa ljudima iz Partizana, postojala je mogućnost da se vratim, ali klub je trenutno u velikim problemima. Neću da krijem, Partizan je bez novca, u velikim finansijskim problemima.

Partizan je veliki klub, ali ove sezone nema rezultate i zbog svega toga izabrao sam Voždovac. U Voždovcu problema nema, plate su uvek na vreme, iako nismo u vrhu tabele'', izjavio je Trujić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Tuesday, 09.04.2019
20:27

Ma de si ti za Partizan, ti meni ni u teleoptiku ne bi igrao

avatar
petar000
Tuesday, 09.04.2019
18:18

E vala, ako smo ovog hteli i ako za njega nismo imali para, onda neka i propadnemo. Tebe da su doveli da im ti placas zbog toga opet bi bio promasaj. A ako su stvarno tebe planirali, onda treba da kupe prnje i da se ne osvrcu.

avatar
NikolaDzoni80
Tuesday, 09.04.2019
17:55

Sta sebi dizes cenu... ko je tebe zeleo??? Pa mi se jedva tebe ratosiljasmo... Da smo te hteli dosao bi da igras za kikiriki... i ti nama jos da platis...

avatar
Slobodan Dragojevic
Tuesday, 09.04.2019
17:52

Kakav ljigav komentar ono lisica i kiselo groždje.Hvala lepo momče,ostaćeš upamćen jedino po tome da si na JNA dao gol svom klubu!Imao si prilika i prilika.Tvoj gest govori o tebi.Gde god si bio nisi uspeo.

avatar
Südkurve München
Tuesday, 09.04.2019
17:45

Kad Vozdovac ima vise novca od Partizana

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 09.04.2019
17:42

Win-win situacija:-D